odprto

NATURAE

Velenje

Poslanstvo podjetja Naturae je nenehno ustvarjanje harmonije med naravo, ljudmi in prostorom. Pri svojem delu smo edinstveni, saj svojo kreativnost uspešno povezujemo s strankami. Prav tako izvajamo storitve na vrhunski stopnji po najnižji ceni. Strankam z urejenim okoljem zagotovimo boljši standard življenja ali poslovanja, saj objektu dodamo tržno vrednost in poosebimo vtis urejenega lastnika ali uspešnega podjetnika.

O NAS

Še pomnite? Otroške igre in sanj. Upanja in vere. Prepričanja, da bomo nekaj. Morda balerina, zdravnik ali modna stilistka, morda pa le kuharji sveta. Moje sanje so bile drugačne. Sanjal sem zelene poljane. Dežele, kjer bi se brezskrbno igrali, z stopali drsali med tisočerimi cvetlicami in raziskovali krošnje neznanega.

Moje ime je Slaven Katić. Sem krajinar ter ustanovitelj podjetja Naturae. Ljubezen do narave me vodi že od rosnih let in me je pripeljala do številnih izkušenj na področju vrtnarstva ter urejanja okolja. V želji, da bi to strast vložil v izvirne, kvalitetne, strokovne, a hkrati cenovno dostopne storitve, sem se odločil za vstop v podjetniške vode.

Poslanstvo podjetja Naturae je nenehno ustvarjanje harmonije med naravo, ljudmi in prostorom. Pa naj bo to nasmeh na otroškem obrazu, ko brezskrbno poskakuje po urejeni trati ali pa mir v srcu starih staršev ob pogledu na oblikovane krošnje. Prav tako je narava del našega vsakdana, nam omogoča življenje in nas izpopolnjuje. Vsekakor ima narava moč. Kadar jo uredimo, bodisi okoli stanovanjske hiše, bloka ali poslovnega objekta, poskrbimo za atraktiven izgled in prijetno počutje lastnikov ter mimoidočih. Na ta način danemu objektu povečamo tržno vrednost in hkrati dajemo vtis urejenega lastnika ali uspešnega podjetja.