Slovenska Bistrica

Sindikat SORS

Predstavitev

Sindikat občinskih redarjev Slovenije (v nadaljevanju: SORS) je organizacija občinskih redarjev, zaposlenih v Republiki Sloveniji, ki se v sindikat svobodno vključujejo, deluje pa skladno z ustavo in s predpisi Republike Slovenije. SORS je prostovoljna, samostojna, neodvisna, demokratična in nestrankarska interesna organizacija, ki zastopa interese občinskih redarjev v Republiki Sloveniji.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Galerija

Včlani se v sindikat občinskih redarjev Slovenije

Kartice

Ime podjetja

SORS - Sindikat občinskih redarjev SLOVENIJE

Matična št.

2407744000

Davčna številka

20711395
Ponedeljek 0:00 0:00
Torek 0:00 0:00
Sreda 0:00 0:00
Četrtek 0:00 0:00
Petek 0:00 0:00
Sobota 0:00 0:00
Nedelja 0:00 0:00

Voščilo SORS

SPOŠTOVANE OBČINSKE REDARKE, OBČINSKI REDARJI IN DRUGI SODELAVCI! Redke so priložnosti, da vas nagovorim, pa vendar preživimo skupaj velik in lep del življenja. Upam, da se ne gledamo vedno le skozi obveznosti. Prepričan sem, da drug v drugem znamo videti tudi sočloveka, ki nas sprejema, ki misli na nas, ki čuti z nami, ki nam preprosto hoče dobro. In zato je naša skupna pot lepša! Božični prazniki, ki so pred vrati nas kar silijo v premišljevanje o dobrem, o družini, o sreči, o sočloveku. Vzemite si čas za vse to tudi vi. V svojih mislih in v svojem srcu si okrasite božično drevo z imeni vseh svojih prijateljev. Spomnite pa se tudi na tiste, ki so vas kdaj užalili in predvsem na tiste, ki ste jih prizadeli in užalili vi! Spomnite se vseh, ki so šli skozi vaše življenje. To drevo naj ima globoke, močne korenine, da ne bo nikoli ovenelo, da ne bodo listi z imeni nikoli odpadli z njega, iz vašega srca. Upanje, medsebojno razumevanje, strpnost, sreča, veselje naj vas bogatijo celo življenje, bogatijo pa naj tudi ljudi, ki bodo imeli priložnost in srečo živeti z vami! Iz srca vam voščim lepe božične praznike! S ponosom praznujte dan naše samostojnosti in veseli vstopite v novo leto 2019. Ta moja voščila ponesite tudi vašim sodelavcem in vašim družinam! Srečno! Matjaž Frangež predsednik SORS

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Kontakt

Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

SORS - Sindikat občinskih redarjev SLOVENIJE

031376624

Matična št.

2407744000

Davčna številka

20711395