Koper

Tattoo studio Koper

Predstavitev

TATTOO STUDIO KOPER se nahaja v sami zgradbi Koprske tržnice na promenadi. V tattoo studio delata dva tetoverja, ki sta se izobrazila za vse vrste tehnik tetoviranja. Tako bo z vami tetover Matjaž Ozim in Roman Pevec.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Galerija

Tattoo studio Koper

Kartice

Ime podjetja

Tetoviranje Matjaž Ozim s.p.

Matična št.

0000000

Davčna številka

25506781
Ponedeljek - Zaprto
Torek - Zaprto
Sreda 10:00 21:00
Četrtek 10:00 21:00
Petek 10:00 21:00
Sobota 10:00 21:00
Nedelja 10:00 21:00

Tečaji masaže

Pri nas izvajamo tečaje masaž (klasična, športna, terapevtska, anticelulitna), medicinske pedikure, refleksne masaže stopal, masaža obraza in lasišča, limfne drenaže, tečaj depilacije, ... Tattoo studio Koper zraven tetoviraranja in tečajev ponuja tudi, poslikave telesa, airbrush poslikave, manikuro. ter prav tako kremo za nego tatuja in za sam postopek tetoviranje. Kremo smo razvili za potrebe tetoverjev, ki omogoča naravni nadomestek vazelina in je vrhunske kvalitete, saj vsebuje samo naravna raslinska olja in voske. Za strokovnost izvedbo tečajev bo poskrbela Daria Savič. Daria Savič, je medicinka in mojstrica kozmetične nege, dolgoletna lastnica kozmetičnega salona v Mariboru. Pri svojem delu je skozi vsa leta sodelovala z mnogimi zdravniki in se ves čas tudi usposabljala s področja medicine in kozmetologije. Ima dolgoletne izkušnje s področja vodenja lastnih tečajev v smeri masaže, pedikure ter ostalih storitev za nego in skrb telesa, med drugim tudi v hotelih ter zdravstvenih ustanovah po Sloveniji in tujini še sedaj. Predava tudi na kozmetični fakulteti, ter fakulteti za fizioterapijo. Je tudi članica državne izpitne komisije za NPK. Za strokovnost tetoviranja poskrbita Matjaž Ozim, ki je po izobrazbi inženir, ter inovator mnogih patentov, tako v smeri uporabe strojev za tetoviranje in drugih naprav. Ima dolgoletne izkušnje tetoviranja in poslikav telesa. Roman Pevec je po izobrazbi stekloslikar, dizajner in oblikovalec z 26 let izkušenj tetoviranja.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Kontakt

Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Tetoviranje Matjaž Ozim s.p.

070792248

Matična št.

0000000

Davčna številka

25506781