Celje

U3Pservis

Predstavitev

SERVIS NA DOMU. Gospodinjsko pomoč: nabava živil in priprava enega obroka hrane, pomivanje uporabljene posode, osnovno čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti, postiljanje in osnovno vzdrževanje spalnega prostora. B. Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene: pomoč pri oblačenju in slačenju, pomoč pri umivanju/kopanju, pomoč pri hranjenju, pomoč pri opravljanju osnovnih življenjskih potreb, vzdrževanje in nega ose. ortopedskih pripomočkov.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Galerija

Kartice

Ime podjetja

U3Pservis

Matična št.

0000000000

Davčna številka

16835204
Ponedeljek 8:00 15:00
Torek 8:00 15:00
Sreda 8:00 15:00
Četrtek 8:00 15:00
Petek 8:00 15:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

*PRIČETEK 1.MAJ. 2019 INFO : U3Pservis@gmail.com

POMOČ NA DOMU

Pridobite osebno pomoč na Vašem domu ! Obliko, termin in lokacijo pomoči pripravimo glede na vaše želje in potrebe. Seznam oblik pomoči: Pomoč pri ohranjanju samostojnosti pri negi nepokretne osebe pri okrevanju po prihodu iz bolnišnice Pomoč in varstvo oseb z demenco Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene Priprava obrokov in pomoč pri hranjenju Gospodinjska pomoč Pomoč pri gibanju in razgibavanju Varstvo in družabništvo Spremljanje in sprehodi Nakupovanje in prinašanje Prevozi in spremstva (zdravniški pregledi, prostočasne aktivnosti ...) Manjša hišna in vzdrževalna pomoč za dom in njegovo okolico Načrtovanje pomoči na domu: V kolikor starostnik izgublja ali je izgubil svojo samostojnost in mu svojci - skrbniki želite omogočiti, da ostane v svojem domačem okolju, je premišljeno načrtovanje pomembno orodje za uspešen potek oskrbe na domu. Na vaš dom pride naša svetovalka / svetovalec: Na prvem obisku se skupaj z oskrbovancem, v ožjem družinskem krogu pogovorite o nastali situaciji, vaših željah in potrebah. Poiščete optimalne rešitve za izvedbo pomoči pri oskrbi in negi na domu: Skupaj določite: Termine in pogostost obiskov izbrane osebne pomočnice. Določite njene naloge dela pri pomoči in oskrbi na domu. Določite, kdo od svojcev prevzame glavne naloge skrbnika in kontaktna oseba !!!

Prijazno invalidom
Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Kontakt

Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

U3Pservis

051881788

Matična št.

0000000000

Davčna številka

16835204