Laporje

Agencija 5KA

Lokacija

Žabljek 26a

    2318 Laporje

Predstavitev

– O nas –

5KA - flekisbilen in preizkušen sistem celovitega poslovanja, digitalizacije, knjigovodstva, računovodskega obračunavanja, plač in davčnega poročanja. Usmerjeni smo predvsem v sodelovanje z majhnimi podjetniki, družinskimi podjetji, tujimi vlagatelji in startup podjetniki. Specializirani smo za dejavnosti trgovine, turizma, gostinstva, Airbnb in nepremičnin. Mesečno vam omogočimo pregled medletnih rezultatov poslovanja ali pa dogovorimo kvartalne strateške posvete glede tekočega poslovanja.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

VSE STORITVE BREZPLAČNO DO KONCA 2020!

 • Agencija 5KA

  – Informacije –

  Res smo še ena izmed mnogih tovrstnih agencij, a vseeno ponujamo drugačen pristop in način dela. Usmerjeni smo predvsem v sodelovanje z majhnimi podjetji, tujimi vlagatelji in startup podjetniki. Specializirani smo za dejavnosti trgovine, turizma, gostinstva, Airbnb in nepremičnin. Delujemo globalno, kar pomeni, da so naše stranke tudi izven meja Slovenije. Sledimo tehnološkemu napredku in digitalizaciji, delamo od doma in na terenu, zavzemamo pa se predvsem za to, da stranka dobi največ za čim manj denarja. Znamo poslovati z minimalnimi stroški, zato so tudi naše cene konkurenčne. Strateško smo povezani z zaupanja vrednimi partnerji, ki s svojo ponudbeno paleto pomagajo vsem našim strankam. Spoštujemo vse podjetnike, tudi iz tujine, zato smo prilagodljivi tudi v komunikaciji: govorimo slovensko, hrvaško, srbsko, rusko in angleško. Če česa ne znamo, se bomo naučili! Naš čas je dragocen, še bolj pa cenimo čas naših strank. Zavedamo se, da je včasih nuja biti na razpolago tudi takrat, ko nihče ne dela. Gostinstvo in turizem sta namreč dejavnosti, kjer ne poznajo vikenda kot čas, ki ga imamo na voljo za počitek. Zato smo v naši agenciji strankam v podporo tudi med vikendi. Čeprav smo majhni, zmoremo veliko. Preizkusite nas!
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  031736976

  Agencija 5ka, DoroTeja Burlak s.p.

  Banka: N26

  TRR: DE46100110012623569141

  Davčna številka: 92967132

  Matična številka: 8560846000