Piškotki

Zasebnost in piškotki

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

pogoji uporabe piskotki poslovanja

Za potrebe delovanja spletne storitve, Minimum zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • Uporabniško ime,
  • naslov elektronske pošte,
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete / izpolnite preko spletne storitve Minimum.

Več o shranjevanju podatkov in katere podatke hranimo lahko preverite v pogojih poslovanja.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo. Na vaš računalnik lahko Minimum med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta) in piškotki, ki se uporabljajo za prikaz oglasov (ogledi in število klikov na oglase).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj Minimum lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Minimum podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku, vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev in prijetno uporabniško izkušnjo. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne storitve. Brskanje po naši spletni strani / aplikaciji je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.