Ljubljana

ANAHATA

Lokacija

Dimičeva 16

    1000 Ljubljana

Predstavitev

– O nas –

S čim se ukvarjam?

Izvajam klasično masažo, reiki masažo in reiki terapije.

Kaj je reiki?

REI- pomeni univerzalno, KI-pomeni energija

Je univerzalna energija, ki ne izhaja iz zdravilca, temveč se pretaka skozi njega iz vesolja. To ni magija, to ni čarovnija - je le energija, do katere lahko dostopa prav vsak.

Reikisti smo samo prevodniki, skozi katere teče energija, ki jo s polaganjem rok prenesemo na človeško ali živalsko telo.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

ANAHATA
 • O meni

  – Informacije –

  Kdo je Sarah?

  Hm, to je vprašanje, ki si ga zastavljam že vrsto let. Menim namreč, da se iščemo skozi celo življenje.

  Lahko bi vam naštela svoje dosežke in govorila o izobrazbi - pa se mi ne zdi pomembno. Sem oseba, ki že od kar ve zase, čuti, da je njeno poslanstvo pomoč drugim ljudem.

  Od vedno so me zanimali odnosi med ljudmi, njihovo razmišljanje, zakaj prihaja do depresij, težkih občutkov, paničnih napadov in vsiljivih misli.

  Zakaj nismo samo srečni, veseli in pozitivni, ko je pa lahko življenje tako preprosto?

  Še zdaj ne poznam odgovora na vsa ta vprašanja, ki se mi podijo po glavi že celo življenje.

  Vem pa, da ko začnemo delati na svoji osebni rasti, ko sprejmemo sami sebe in vse svoje občutke (tudi strah, žalost, jezo in podobne) jim lahko samo pustimo, da so tam, saj so del NAS in se ne borimo več proti njim. Verjamem, da se vse zgodi z razlogom - tudi, da ti bereš to, ne more biti naključje. Če te pot pripelje k meni, bo to z namenom. Ne morem ti obljubiti, da bom rešila vse tvoje težave, lahko pa ti obljubim, da bo reiki spremenil tvoje življenje na bolje - ker reiki je ljubezen in vodi tja, kjer se skriva naš notranji mir.

  Zakaj ime Anahata?

  ANAHATA je naša 4. čakra tj. srčna čakra, ki leži globoko v našem prsnem košu, povezujemo pa jo z ljubeznijo in sočutjem. Pomoč ljudem, sprejemanje in dajanje ljubezni - vse to je zelo zdravilno pri blokadah te čakre. Anahata torej v moje v življenje prinaša to, kar si želim in me pelje k mojemu poslanstvu - pomagati drugim.

   

   

   

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Parkirni prostor
  Mirno okolje

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  070727533

  Bio ers d.o.o.

  Banka: Sberbank banka

  TRR: SI56300000014334890

  Davčna številka: 96219858

  Matična številka: 6712860000