slap ob idrijci

Apartma Čar

Predstavitev

– O nas –

hiša v mirnem okolju doline Idrijce v vasi Dolenja Trebuša. apartma ČAR *** vas vabi v prijetno mirno okolje kjer se lahko odpočijete planinarite kolesarite pohajate se odpravite na ribolov ali na jezero Soče z barko.. smučat ali plavat v Cerkno in še mnogo. v apartmaju imate na voljo 4 in postelje in 3 dodatna ležišča, kuhinjo dnevni prostor z tv, savno, yacuzzi kad, bazen na terasi z žarom, garažo , wifi free, tv..možnost plačila z boni. Motoristi imajo dodaten 5% popust. sprejemamo živali.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • aprtma v mirnem okolju

  – Informacije –

  apartma ČAR v mirmem okolju ki ponuja izjemne možnosti pohodništva, možnost aktivnega turizma ali počitka v neokrnjeni naravi. V samostojni hiši imate na voljo sobo s 4 posteljami v dnevnem prostoru so mozna se 3-5dodatnih ležišč. Sprostite se lahko v ir savni, yacuzzi kadi, bazenu na terasi z žarom masaznim počivalnikom. na voljo je pokrita garaža za motoriste tudi zaprta. v bližini je možno kopanje v reki Trebuščici ali Idrijci obisk jezera Most na Soci in voznja z barko, kolesarjenje, ribolov, lahko sprehodi po naravi, kanjoning, gorništvo, obisk zanimivosti žveplena voda, slapovi Gacnik, tiskarna Slovenija, bolnica Franja, kanomljske Klavže, divje babe,cerkev sv ivana na skali nad reko, rudnik in topilnica živega srebra in še veliko .. nedaleč je smučišče Cerkno z pokritim bazenom ali malo dlje po soški dolini smučanje na Kaninu. predvsem pa lahko izberete mirno okolje. hišo imate povsem zase... apartma ČAR je sigurno prava izbira.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  Prenočišče
  Televizija
  Kava
  Parkirni prostor
  Park
  Prijazno živalim
  Kopališče
  El. vtičnica
  Prepovedano kajenje
  Toaleta
  Wi-Fi
  Klimatizirano
  Rojstnodnevne zabave
  Prijazno otrokom
  Jacuzzi
  Mirno okolje
  Kamin
  Wellness
  Delovno okolje
  Bralni kotiček
  Možnost kampiranja

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  +38641421451