Kobarid

APARTMAJI KRN, DREŽNIŠKE RAVNE

Predstavitev

– O nas –

Apartmaji Krn se nahajajo v vasi Drežniške Ravne, v mirnem okolju, obdanim s hribi in gorami. Pri nas si gostje resnično lahko v miru oddahnejo od hitrega tempa življenja in stresnega vsakdana. V okolici ni industrije, zato pri nas ni hrupa, naši gostje pa dihajo čist in svež zrak. Zaradi bližine hribov in gora v poletnih mesecih prijetno pihlja, tako da ni prevroče in se tu živeti da. Veseli smo gostov, ki s seboj pripeljejo svoje hišne ljubljenčke. Najdete nas tudi na Booking.com.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • O gostitelju in okolici

  – Informacije –

  Za udobje gostov skrbi celotna družina - tri generacije, ki si delo med seboj razdelimo. Z našimi gosti se sporazumevamo v slovenskem, hrvaškem, angleškem in italijanskem jeziku. Smo tudi navdušeni gorniki in pohodniki, z obilo izkušnjami glede obiska naših, domačih gora, pa tudi gora širom Slovenije. Nastanitev Apartmaji Krn obdajajo hribi in gore, z mogočnim Krnom, ki ga gostje lahko občudujejo kar skozi okno naših nastanitev. Krn in Krasji vrh sta bila v I. svetovni vojni veliki bojišči, zato tu še dandanes lahko najdemo veliko ostalin iz tega obdobja. Tod poteka tudi daljinska pot, imenovana "Pot miru", ki poteka od Alp do Jadrana in povezuje območja vzdolž nekdanje "soške fronte". Okolica nastanitve nudi veliko možnosti za pohodništvo in kolesarjenje. Tukaj najdejo svoj raj jadralni padalci, ki vzletajo z vzletišč na okoliških vrhovih. Na smaragdni reki Soči, ki je od nastanitev oddaljena le okoli 5 kilometrov, pa se kot doma počutijo kajakaši in raftarji. V bližini Kobarida si mora gost obvezno ogledati skrivnosten, v kamniti amfiteater ujet slap Kozjak, ki z višine 15 metrov pada v modro zelen tolmun. V bližini se nahaja planina Zaprikraj, kje lahko gostje kupijo planinski sir in skuto. Če pa v poletnih mesecih postane prevroče, se gostje lahko ohladijo v reki Nadiži. V vasi Koseč, ki je oddaljena le okoli 3 kilometre od nastanitev, si naši gostje lahko ogledajo tako imenovana "koseška korita", ki jih je skozi leta izdolbel potok Brsnik .

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prenočišče
  Televizija
  Parkirni prostor
  Prijazno živalim
  El. vtičnica
  Prepovedano kajenje
  Toaleta
  Wi-Fi
  Klimatizirano
  Mirno okolje

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  031537988

  APARTMAJI KRN, DREŽNIŠKE RAVNE