Bled

Apartmaji Violeta

Lokacija

Grajska cesta 38

    4260 Bled

Predstavitev

– O nas –

Apartmaji Violeta se nahaja pod blejskim gradom in tik ob nogometnem stadionu, kjer se nahaja tudi čudovito otroško igrišče. Ponujamo vam 3 apartmaje, v katerih je možno bivanje 2-4 osebe, v enem pa celo 5 oseb ter sobo brez kuhinje za 4 osebe. Vsak apartma ima svojo kuhinjo, kjer si lahko pripravite zajtrk. Vsakemu apartmaju pripada parkirišče. V bližini so številne restavracije, picerije, slaščičarna ter grajsko kopališče.Do jezera pa pridete v le 5 minutah. Dobrodošli!
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Koriščenje turističnih bonov

 • Dodatna ponudba

  – Informacije –

  Apartmaji so na odlični lokaciji, saj je od tu odlično izhodišče za obisk Pokljuke, soteske Vintgar, Triglavskega narodnega parka in številnih drugih lokacij. Vsem, ki rezervirajo apartma za več kot eno noč, pa podarjamo tudi kartico ugodnosti Bled, ki vam omogoča številne ugodnosti v času vašega bivanja na Bledu in si jih lahko ogledate na: https://www.bled.si/sl/nastanitve/kartica-julijske-alpe:-bled/ TURISTIČNA TAKSA NI VKLJUČENA V CENO!! Za proste termine in podrobne informacije nas lahko kontaktirate na e-mail: info.vilavioleta@gmail.com
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Televizija
  Parkirni prostor
  Prepovedano kajenje
  Wi-Fi

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  +38651337479

  DIJANA BRIŠKI S.P.

  Banka: Banka Intesa Sanpaolo

  TRR: SI56 1010 0005 6810 373

  Davčna številka: 73296163

  Matična številka: 8209162000