Tabor

APEROL aditivi in olja

Lokacija

Prekopa 46

    3304 Tabor

Predstavitev

– O nas –

Smo proizvodnjo/trgovsko podjetje,ki proizvaja aditive/dodatke za motorna vozila bazirana na oljni osnovi.Aditivi delujejo kot čistilo,čistijo vse nesnage iz motorjev z notranjim izgorevanjem.Naša največja prednost je v tem,da čisti in podmazuje vitalne dele motorja hkrati. V ponudbi imamo tudi motorna olja,Avtomobilski program,Tovorni program,Gradbeni program in Kmetijski program.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Aperol spirax 1176

 • APEROL Spirax 1176

  – Informacije –

  SI / Spirax 1176 je dodatek za dizelske motorje, ki čisti celoten sistem od vhoda goriva do izpusta plinov. Je zelo učinkovit pri odstranjevanju nesnag v motorju kot so saje,zažganine,oljni garež,sledi od nafte im naftni mulj, uspešno pospešuje regeneracijo DPF in SAB filtra.Iz njega topi sajaste delce in povzroča plinom prosto pot. Znižuje temperaturo vžiga, pospešuje izgorevanje saj in oblog v filtru trdih delcev, preprečuje zamašitev filtra DPF. Ćisti vse dovodne kanale, ki imajo rumenkaste sledi od nafte ali mešanice z biodizlom Učinkovitost: Spirax 1176 je učinkovit, saj zvišuje kvaliteto nafte. Preprečuje dimljenje motorja, izboljša stanje turbo polnilnika in sistema za vbrizgavanje. Naša največja prednost je,da hkrati čisti motor in podmazuje vitalne dele motorja. UPORABA; in DOZERANJE. Pred točenjem goriva v rezervoar dodamo ustrezno količino aditiva. 200 ml zadošča za en rezervoar goriva od 10-60l.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  068173577

  APEROL

  Banka: SKB banka

  TRR: SI56 0311 6100 0718 634

  Davčna številka: 84159391

  Matična številka: 8504644000