Škofljica

OD PROJEKTA DO OBJEKTA

Predstavitev

– O nas –

NA OSNOVI DOLGOLETNIH IZKUŠENJ SE UKVARJAMO Z GRADBENIM INŽENIRINGOM PRI NOVOGRADNJAH IN PRENOVAH OBJEKTOV, IN IZVEDBO ZUNANJIH UREDITEV V BETONIH.
NAROČNIKOM NUDIMO STROKOVNO POMOČ PRI ODPRAVI POMANJKLJIVOSTI IN REKLAMACIJAH OB NAKUPU NEPREMIČNINE.
Z UVELJAVLJENO EKIPO IZVAJALCEV -OPERATIVCEV LAHKO ZAGOTAVLJAMO KVALITETNO IZVEDBO DEL IN GARANTIRAMO IZVEDBO V ČASOVNO DOGOVORJENIH ROKIH.
USPEŠNO ZAKLJUČENI PROJEKTI Z ZADOVOLJNIMI NAROČNIKI SO NAŠA NAJBOLJŠA REFERENCA.
POSTANITE TUDI VI DEL USPEHA!

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota 8:00 12:00
Nedelja - Zaprto

 • Uresničimo želje

  – Informacije –

  Od vodenja inženiringov na področju projektiranja, vodenja celotne gradnje z DNEVNO PRISOTNOSTJO na gradbišču Vam kot naročniku zagotavljamo, da je objekt grajen skladno s pravili stroke, obračunane količine realne, sprotno usklajevani in rešeni problemi. Iskanje rešitev v smislu racionalizacije ob zagotavljanju funkcionalnosti objekta. Racionalizacija na segmentih, ko le ta ne vpliva na trajnost. S strokovnim znanjem in dolgoletnimi operativnimi izkušnjami lahko ponudimo kompromisno rešitev.

  NAJ BO GRADNJA ZA VAS KOT INVESTITORJA UŽITEK SAJ SI PO SVOJIH ŽELJAH USTVARJATE SVOJ DOM PRI VSEH KORAKIH DO NASTANKA PA VAM NUDIMO CELOVITO STROKOVNO PODPORO Z UPOŠTEVANJEM VAŠIH ŽELJA.

  Ob nakupu nepremičnine oziroma prevzemu le te, vam nudimo strokovno pomoč ob upoštevanju zakonodaje s preverjanjem projektne dokumentacije z dejansko izvedbo. S presojo projekta in dejanske izvedbe nam uspe za vas kot potencialnega naročnika na osnovi znanj in izkušenj iztržiti razliko v ceni za dejansko neizvedena dela, ki so za objekt trajnostno pomembna. Lahko pa postanete idealni naročnik, kar pomeni, da lahko pri nas naročite idejni projekt, projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja in projekt za izvedbo. Na koncu pa vam na osnovi skupaj izdelane projektne dokumentacije hišo tudi zgradimo.

  S SKUPNIMI NAPORI IN STALNIM ISKANJEM KOMPROMISOV VAS LAHKO PRIPELJEMO OD PROJEKTA DO OBJEKTA ZA KATEREGA SKRBIMO TUDI V GARANCIJSKI DOBI.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  +38631616956

  ARHITURA PIN d.o.o. d.o.o.

  Banka: UniCredit Banka Slovenija

  TRR: SI56 2900 0005 2092 640

  Davčna številka: 29055164

  Matična številka: 6177859000