Moravče

Astrologinja Sonja

Lokacija

Mošenik 6

    1251 Moravče

Predstavitev

– O nas –

Že več kot dve desetletji se ukvarjamo se z profesionalno izdelavo astroloških kart. Pri svojem delu zagotavljamo visok nivo strokovnosti. Za komunikacijo z Vami uporabljamo mobitel, internetno telefonijo, E- pošto, kar nam omogoča odlično informiranost in hitro odzivnost. Naše delo zajema vse od brezplačnega svetovanja, izdelave ponudbe, načrtovanja in samega strokovnega dela. Tudi ko je storitev opravljena ostanemo v stiku z vami.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 17:00
Torek 8:00 17:00
Sreda 8:00 17:00
Četrtek 8:00 17:00
Petek 8:00 17:00
Sobota 8:00 12:00
Nedelja - Zaprto

Ne zamudite ugodne ponudbe

 • Astrološki posvet

  – Informacije –

  Vsakdo nam lahko najprej pošlje vprašanje in dobi hiter brezplačen odgovor, ki sicer ni astrološki nasvet in je namenjen le tistim, ki lažje pišejo po mailu, kot pa kličejo po telefonu.


  Po mailu lahko dobite le tiste informacije, ki jih tudi sicer pri vseh astrologih lahko dobite brezplačno. S tem se izognemo situacijam, ko bi se na plačljivem posvetu zgodilo, da gre za zadevo, ki je astrologija ne pokriva.

  Astrologinja Sonja
  se z izdelavo astroloških kart ukvarja več kot 20 let.
  Posvete izvaja po telefonu ali preko video astrološkega posveta na daljavo ali pa vam astrološke vplive posname in posnetek pošlje na vaš elektronski naslov obliki MP3 datoteke. Večji del strank do nje prihaja na priporočilo.


  Unikatna astrološka analiza

  posneta na cd-ju, poslana po pošti ali posneta in poslana na vaš e-mail bo orisal vse dogodke, ki vas čakajo v določenem življenjskem terminu. Posebno so določene pozitivne smernice in način, kako jih lahko najbolje izkoristite, pa tudi način, kako se na lahek način izogniti negativnim okoliščinam ali vsaj zmanjšati njihov vpliv.

  Da bi naše svetovanje vam potekalo kar najbolj korektno, potrebujemo za izdelavo astrološke karte obdelavo: datum rojstva, točen čas rojstva in kraj rojstva.

  Svetovanje je diskretno, čas je rezerviran samo za vas.

  Partnersko ali individualno strokovno svetovanje traja okvirno 2 uri.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  041544020

  Metallum

  Banka: Abanka

  TRR: SI 56 0510 0801 4049 666

  Davčna številka: 91841224

  Matična številka: 6855474000