Ljubljana

Neurofeedback terapije za motnje avtističnega spektra

Lokacija

Peričeva 35

    1000 Ljubljana

Predstavitev

– O nas –

Neuromedis center je bil ustanovljen leta 2014 pod okriljem EEG Biofeedback inštituta iz Prage. V Sloveniji ga vodi Daniela Kostanjevec, ki je po končanem magistrskem študiju psihologije svoje znanje o neurofeedbacku in biofeedbacku pridobila na Charles University v Pragi. Teoretično znanje je pridobila od enega največjih strokovnjakov na tem področju, prof. Josef Faberja, praktično znanje pa nadgradila na University Hospital Policlinic pod supervizijo prof. dr. Jiri Tyla, kliničnega psihologa
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • neurofeedback terapije

  – Informacije –

  Neurofeedback je postopek, s katerim se posamezniki naučijo spreminjati svoje možgansko valovanje in s tem popraviti ali pa samo optimizirati delovanje možganov, ki se znajdejo pred določenim izzivom. Pri neurofeedbacku gre za naučeno samoregulacijo možganske aktivnosti preko povratne zveze po načelu nagrajevanja. Klient dobi informacije o lastnih fizioloških procesih v možganih. Tako se postopno nauči uravnavati svojo možgansko aktivnost. Čeprav je to v Sloveniji relativno nova metoda, se v svetu uspešno uporablja že dobrih 30 let, še posebej pri otrocih in odraslih pri zdravljenju ADHD-a in ADD -a, se pravi pri težavah s pomanjkanjem pozornosti in koncentracije z ali brez hiperaktivnost. Prednosti neurofeedbacka; - postopek, s katerim se posamezniki naučijo spreminjati svoje možgansko valovanje; - inovativna metoda, ki se v svetu uspešno uporablja že 30 let; - znanstveno dokazana učinkovitost ( obstaja preko 1200 študij); - metoda je popolnoma varna, brez negativnih stranskih učinkov; - napredek oz. izboljšanje stanja se opazi že po cca. 10 terapijah, po zaključku treninga pa je učinek v večini primerov trajen; - objektivna preverljivost rezultatov. ADD JE RESNIČEN. LAHKO GA VIDIMO V MOŽGANIH. Na podlagi raziskav tisoče klientov z ADD motnjo sedaj vemo, na katerih možganskih predelih se kaj dogaja in tako smo dobili odgovore, zakaj takšen negativen vpliv na učenje, vedenje in čustvovanje.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  070853996

  Neuromedis, center za neurofeedback

  Banka: Nova kreditna banka Maribor

  TRR: SI56046820114376180

  Davčna številka: 14624923

  Matična številka: 6703712000