Koper

Avtokampidirekt

Predstavitev

– O nas –

Podjetje se ukvarja z optimizacijo delovanja avtokampov. V ta namen je razvita Aplikacija za rezervacijo, plačila in vodenje avtokampov. Prikazuje zasedenost v realnem časi. Lahko pa se jo aplicira tudi na ostala področja prodaje namestitvenih objektov.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Avtokampidirekt

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 0:00 23:00
Torek 0:00 23:00
Sreda 0:00 23:00
Četrtek 0:00 23:00
Petek 0:00 23:00
Sobota 0:00 23:00
Nedelja 0:00 23:00

 • Avtokamp

  – Informacije –

  Poleg vsega naštetega, je odločitev za aplikacijo avtokampidirekt tudi in predvsem prednost pred konkurenco. Kamping in karavaning je vse bolj popularen tako pri nas kot tudi v svetu. Avtodom ( camper, motorhome, raisemobil) je vozilo, ki ga ima že več kot 2 miljona evropejcev. Kamp, večji ali manjši, teh je v Evropi več kot 25.000, potrebuje nove produkte in kanale, kako si zagotoviti nove goste in pa seveda obdržati stare. Aplikacija avtokampidirekt ponuja prav to. Produkt, ki je nekaj novega na trgu ima veliko možnosti prilagajanja vsakemu lastniku kampa posebej. Sodobne tehnologija, sodoben način življenja in pa predvsem način komuniciranja, ki je vse bolj prisoten pri sodobnih nomadih, potrebuje tudi sodoben način ponudbe storitev. Zakaj bi izgubljali čas in denar, če lahko to nadomestimo s pametno in uporabno aplikacijo, kot je to aplikacija avtokampidirekt. Manj čas bo avtodom ( camper, motorhome, raisemobil) in več v avtokampu. Narejena je tako, da ga lahko uporabljajo vsi avtokampi brez izjeme. Z določenimi modifikacijami, pa je uporabna tudi za delo z apartmaji, hotelskimi nastanitvami in z vsem kar bazira na rezervacijah. To pomeni, da lahko z eno aplikacijo avtokampidirekt vodimo tako kamp, apartmaje kot tudi hotel ne glede na število sob.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040599202