Ljubljana

Balet s Claudio Sovre

Predstavitev

– O nas –

Nudim baletne treninge za različne starostne skupine učencev, ali individualno vadbo.  Poučujem po metodiki Vaganova, ki predstavlja eno najbolj razširjenih sistemov poučevanja baleta v Evropi in svetu. Treninge prilagajam na fizične predispozicije posameznika in njegovo plesno predznanje. Pri poučevanju uporabljam sodobne pedagoške in psihološke pristope ob uporabi diferenciacije in varne prakse, kar učenje na funkcionalen način približa plesalcem ter zmanjša možnost poškodb ob tem. 

 

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Balet s Claudio Sovre
 • Balet s Claudio Sovre

  – Informacije –

  Sem Claudia Sovre, bivša profesionalna baletna plesalka, asistentka koreografa, baletna pedagoginja in koreografinja. Leta 1983 sem z odliko končala Srednjo Baletno šoli v Ljubljani  in maturirala na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo ter končala nižjo glasbeno šolo, smer klavir. Kot profesionalna baletna plesalka sem se zaposlila v  baletnem ansamblu  SNG Opera in balet Ljubljana ter se po treh sezonah za šest let pridružila Baletu HNK Zagreb. Po vrnitvi v ljubljanski baletni ansambel 1992, sem leta 2003 sprejela prerazporeditev na delovno mesto asistentke koreografa in vzporedno s tem začela voditi baletne treninge za domači baletni ansambel. V vlogah pedagoginje, koreografinje, članice in predsednice žirije sem sodelovala na raznih baletnih seminarjih in tekmovanjih v doma in v tujini. Leta 2019 sem kot prva generacija diplomirala na Akademijo za ples AMEU-EMC, iz smeri Balet, trenutno pa končujem študij na magistrski stopnji v smeri Plesna pedagogika. 

  Nudim baletne treninge:

  • za nižjo stopnjo predznanja (začetnike)
  • za višjo stopnjo predznanja (nadaljevalno)
  • individualne treninge
  • priprava na sprejemne izpite, avdicije

  Organiziram tudi različne baletne seminarje in delavnice v času šolskih počitnic

  Info: balet,claudia@gmail.com ali 064 234 753

  Lokacija: Plesni Epicenter, Tbilisijska 59a, Ljubljana ali druge občasne lokacije

  VABLJENI !

   

   

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  +38664234753

  Balet s Claudio Sovre s.p.

  Banka: BKS Bank AG

  TRR: SI56 3500 1000 1275 171

  Davčna številka: 49552619

  Matična številka: 6924875000