Slovenska Bistrica

Barbara Köveš

Predstavitev

– O nas –

Sem Barbara Köveš raziskovalka mistike, energijska terapevtka z več kot 10 letnimi izkušnjami. Izvajam različne energijske terapije in masaže. Prav tako se lahko pridružite vsak drugi ponedeljek skupinski brezplačni meditaciji. Organiziram različne oblike delavnic.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Organizirane delavnice

  – Informacije –

  Organiziram različne delavnice.

  Svetlobne kode je delavnica , namenjen posameznikom, ki se čutijo poklicani pomagati planetu ob prehodu na višjo raven bivanja. To je program, ki pokliče vse tiste, ki v sebi čutijo utrip želje pomoči drugim. S pomočjo osvojenega znanja na tem tečaju lahko udeleženci duhovno svetujejo drugim pri najrazličnejših življenjskih situacijah, ali pa osvojeno znanje integrirajo v svoje obstoječe delovanje in dejavnosti. Vsekakor neprecenljivo znanje in izkušnje!

  Delavnica z runami .Živimo v času, ko se dnevno sprašujemo ali verjeti, ali ne. V času, ko smo nenehno na preizkušnjah. Zato je še kako pomembno, da si znamo pomagati sami. Starodavno skrivnostno znanje, ki nam ga prinašajo rune, se dotakne tudi največjih skeptikov, ki ne verjamejo niti sebi, kaj še le drugim. Skrito je globoko v nas in naša naloga je, da ga odkrivamo po svojih sposobnostih, plast za plastjo svoje najgloblje biti.

  Prav tako se skoraj vsak mesec organizirajo različne mini delavnice za samopomoč. 

   

   

   

   

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040644759