Ljubljana

Jasnovidnost in vedeževanje-pokličite - 090 62 83

Predstavitev

– O nas –

Živim v popolnem stiku z naravo, daleč od mestnega sveta. Sem iskrena in preprosta vedeževalka, ki vam lahko ponudim jasen uvid v vašo prihodnost. Kot jasnovidka lahko razvijam svoje sposobnosti le tako, da sprejemam naravo okoli sebe, s katero se povežem in iz katere lahko črpam odgovore na kakršnakoli vprašanja. Mnogi me sprašujejo kako razvijam jasnovidnost, mnogi mi pravijo, da jasnovidnost ne obstaja. Dejstvo je, da lahko jasnovidnost razvija vsak. 090 62 83
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Vedeževanje 090 62 83

  – Informacije –

  Živim v popolnem stiku z naravo, daleč od mestnega sveta. Sem iskrena in preprosta vedeževalka, ki vam lahko ponudim jasen uvid v vašo prihodnost. Kot jasnovidka lahko razvijam svoje sposobnosti le tako, da sprejemam naravo okoli sebe, s katero se povežem in iz katere lahko črpam odgovore na kakršnakoli vprašanja. Mnogi me sprašujejo kako razvijam jasnovidnost, mnogi mi pravijo, da jasnovidnost ne obstaja. Dejstvo je, da lahko jasnovidnost razvija vsak.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  0906283

  IMPORTOS D.O.O

  Banka: Nova Ljubljanska banka

  TRR: SI56 0201 1025 7050 887

  Davčna številka: 23871903

  Matična številka: 3551890000