Sežana

DOTS BREZALKOHOLNE PIJAČE

Lokacija

Povir 20

    6210 Sežana

Predstavitev

– O nas –

PALACIJ d. o. o. - ekskluzivni uvoznik in zastopnik DOTS DRINKS za področje Slo in vseh sosednjih držav. Novost na področju brezalkoholnih pijač bo popestrila paleta 12-ih različnih okusov, med katerimi bo vsakdo našel najboljšega zase. SEMENA BAZILIKE (Ocimum Basilicum) so vrhunski dodatek in dodana vrednost pijačam DOTS. Kot PIKA na i - tej NOVI TRENDOVSKI PIJAČI. Na zdravje. Če želite VZOREC, za *testiranje svojih brbončic* nam pošljite ime/priimek, naslov in OKUS, ki bi želeli poskusiti na:
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 12:00 16:00
Torek - Zaprto
Sreda 12:00 16:00
Četrtek 12:00 16:00
Petek 12:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

*Vse info. na FB, Insta.,Tel..Če nas ni.. KLIČEMO!

 • DOTS DRINKS

  – Informacije –

  DOTS DRINKS so popolna NOVOST na našem tržišču. Brezalkoholna pijača, ki bo spremenila vaše navade pitja. Primerna za vse priložnosti in dogodke. Primerno ohlajena je POPOLNOMA DRUGAČNA. Brezalkoholna pijača - s paleto 12-ih različnih okusov - bo očarala še tako zahtevnega uporabnika. NOVOST, ki je še niste doživeli vas bo prevzela. OKUSI za katere niste vedeli. Trendi, fensi, noro dobri, polnega okusa, različnih okusov - za vsakega nekaj. Dots Drinks s semeni bazilike - nekaj - kar še *niste lovili med zobmi*. Poskusite - ne bo vas pustilo *žejnega*. Fuzija nooooro dooooobrega drinka s semeni, katerim pripisujejo *čudežni efekt*. Tako pravi zgodovina. In z zgodovino.. ni šale.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  059932518