Maribor

Družinski čistilni servis

Predstavitev

Smo majhno družinsko podjetje ki smo se specializirali na čiščenje stanovanj, hiš ter domače pisarne ali ordinacije. Zadovoljstvo naročnikov nam je dalo navdih, da naše storitve ponudimo še na Slovenskih domačih tleh. ponudimo vam lahko dolgoročno sodelovanje kot tudi kratkoročno oz. enkratno čiščenje (spomladansko čiščenje,čiščenje zimskih vrtov,oken, ... )Naj vas naše dolgoletne izkušnje prepričajo, da nas kontaktirate in nam zaupate vaše želje.Naše poslanstvo vam bo olajšalo vaš vsakdan.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Galerija

Turbo-Metla

Kartice

Ime podjetja

Polona Kepnik s.p.

Matična št.

0000000

Davčna številka

60830751
Ponedeljek 9:00 18:00
Torek 9:00 18:00
Sreda 9:00 18:00
Četrtek 9:00 18:00
Petek 9:00 18:00
Sobota 10:00 14:00
Nedelja - Zaprto

Za čist dom

Zavedamo se da je dom vaš osebni prostor, zato nam diskretnost veliko pomenita. Odlikujejo nas zaupanje, prijaznost, korektno opravljeno delo, zanesljivost ter zadovoljstvo naročnikov. In vaš dom bo znova zasijal. Pogled skozi okna se bo razjasnil. Čistoča in red bosta zavladali v vašem stanovanju, hiši ali domači pisarni. Ker smo podjetje prijazni do hišnih ljubljenčkov, bomo poskrbeli tudi za njih. Kopanje, hranjenje, čiščenje kletke ali WC-ja... Da pa ne bodo kužki prikrajšani lahko gremo z njimi tudi na sprehod, seveda na vašo željo. Zalijemo vam tudi vaše rastline. Naj bo vam prihod domov po napornem delovnem dnevu v veselje in ne še eno dodatno delo. Upoštevamo vse vaše želje in navade. Očistimo temeljito in pri tem pozorno pazimo vaš inventar. Naj bo pisarna v hiši ali stanovanju, okna, kuhinja, kopalnica, garaža, terasa ali bližnja okolica hiše. Za nas preprek ni. Očistimo karkoli želite. Lahko nas najamete za tedenska redna čiščenja, mesečna čiščenja ali občasna. Termin je neobvezujoč.

CENIK
Urna postavka se giblje med 9€ in 15€. Točna urna postavka se določi glede na želje, pričakovanja naročnika ter na samo stanje stanovanja oz. hiše ob začetku dela.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Kontakt

Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Polona Kepnik s.p.

059190907

Matična št.

0000000

Davčna številka

60830751