Maribor

Družinski čistilni servis

Predstavitev

– O nas –

Smo majhno družinsko podjetje ki smo se specializirali na čiščenje stanovanj, hiš ter domače pisarne ali ordinacije. Zadovoljstvo naročnikov nam je dalo navdih, da naše storitve ponudimo še na Slovenskih domačih tleh. ponudimo vam lahko dolgoročno sodelovanje kot tudi kratkoročno oz. enkratno čiščenje (spomladansko čiščenje,čiščenje zimskih vrtov,oken, ... )Naj vas naše dolgoletne izkušnje prepričajo, da nas kontaktirate in nam zaupate vaše želje.Naše poslanstvo vam bo olajšalo vaš vsakdan.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 9:00 18:00
Torek 9:00 18:00
Sreda 9:00 18:00
Četrtek 9:00 18:00
Petek 9:00 18:00
Sobota 10:00 14:00
Nedelja - Zaprto

Turbo-Metla

 • Za čist dom

  – Informacije –

  Zavedamo se da je dom vaš osebni prostor, zato nam diskretnost veliko pomenita. Odlikujejo nas zaupanje, prijaznost, korektno opravljeno delo, zanesljivost ter zadovoljstvo naročnikov. In vaš dom bo znova zasijal. Pogled skozi okna se bo razjasnil. Čistoča in red bosta zavladali v vašem stanovanju, hiši ali domači pisarni. Ker smo podjetje prijazni do hišnih ljubljenčkov, bomo poskrbeli tudi za njih. Kopanje, hranjenje, čiščenje kletke ali WC-ja... Da pa ne bodo kužki prikrajšani lahko gremo z njimi tudi na sprehod, seveda na vašo željo. Zalijemo vam tudi vaše rastline. Naj bo vam prihod domov po napornem delovnem dnevu v veselje in ne še eno dodatno delo. Upoštevamo vse vaše želje in navade. Očistimo temeljito in pri tem pozorno pazimo vaš inventar. Naj bo pisarna v hiši ali stanovanju, okna, kuhinja, kopalnica, garaža, terasa ali bližnja okolica hiše. Za nas preprek ni. Očistimo karkoli želite. Lahko nas najamete za tedenska redna čiščenja, mesečna čiščenja ali občasna. Termin je neobvezujoč.

  CENIK
  Urna postavka se giblje med 9€ in 15€. Točna urna postavka se določi glede na želje, pričakovanja naročnika ter na samo stanje stanovanja oz. hiše ob začetku dela.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  059190907