Domžale

GALAJA - računovodske storitve

Predstavitev

– O nas –

Imamo strokovno znanja in izkušenje, katere želimo deliti z vami in vam pomagati na poti k uspehu. V našem podjetju se zavedamo pomembnosti in odgovornosti tega poklica, zato se ga lotevamo z izredno odgovornostjo, natančnostjo, doslednostjo in znanjem. Zdi se nam pomembno tudi to, da vzpostavimo medsebojno zaupanje. Zavedamo se, da je dober odnos, tudi osebni, med našim naročnikom in nami osnovni pogoj za medsebojni uspeh.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

GALAJA - računovodske storitve

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 15:00
Torek 8:00 15:00
Sreda 8:00 15:00
Četrtek 8:00 15:00
Petek 8:00 13:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

 • Za vas nudimo

  – Informacije –

  Naročniki naših storitev so iz vseh regij Slovenije. Naše vodilo je takojšen odziv na zahteve naročnika. Vsi zaposleni vsak dan delamo z mislijo, da boste vi drage podjetnice in podjetniki, direktorji podjetij in zavodov pri nas za vaš denar dobili kar največ. In prav je tako. Pri delu uporabljamo programsko opremo več ponudnikov, ker se vam želimo prilagoditi. Delo poteka z najsodobnejšo informacijsko tehnologijo. Z vsakim naročnikom se dogovorimo o načinu opravljanja storitev, ki je zanj najprimernejši. To je za nas izrednega pomena, saj imamo radi zadovoljne partnerje, ki za svoj denar dobijo pravočasne in ustrezne informacije. Dokumentacijo vam ni potrebno nositi nikamor, ker za to poskrbimo mi. Imamo moderen informacijski sistem in nam je v veselje, da si ga lahko delimo z vami. Nudimo vam celovite storitve s področja računovodstva, knjigovodstva ter svetovanja na področju davkov, zaposlovanja in podjetništva.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Parkirni prostor
  Wi-Fi
  Delovno okolje
  Dostop do tiskalnika

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040707732

  GALAJA, RAČUNOVODSKE STORITVE D.O.O

  Banka: BKS Bank AG

  TRR: SI56 3500 1000 1764 633

  Davčna številka: 35020911

  Matična številka: 6517366000