Ljubljana

Izdelava internet strani

Lokacija

Kavčičeva 66

    1000 Ljubljana

Predstavitev

– O nas –

Vsaka spletna stran mora imeti jasno zastavljene in izvedene cilje, da bo obiskovalca pritegnila k pregledu vseh vsebin na internet strani. Obiskovalca vaše spletne strani pripeljete ravno na stran, kjer ponujate izdelke ali rešitve, ki jih išče. Izdelava spletne strani - https://www.qstom.si/izdelava-spletne-strani je tako proces v katerem skušamo predvideti vse možne interakcije.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Izdelava internet strani

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

Izdelava odličnih spletnih strani za podjetja in posameznike po ugodni ceni.

 • Spletne strani

  – Informacije –

  Pri qStom.si uporabljamo za izdelavo spletne strani napredne CMS sisteme in težimo k doseganju najboljše uporabniške izkušnje. Izdelavo spletnih strani obravnavamo kot celosten proces. Od vsega začetka upoštevamo vašo strategijo vsebine, informacijsko strukturo, uporabniške poti in končno trženje. Spletne strani niso samo privlačne na pogled, ampak tudi učinkovite, uporabne in obiskovalcem prijazne.

  Izdelavo spletnih strani obravnavamo kot celosten proces. Od vsega začetka upoštevamo vašo strategijo vsebine, informacijsko strukturo, uporabniške poti in končno trženje. Spletne strani niso samo privlačne na pogled, ampak Razvoj in izdelava spletne strani, ki je prilagojena vašim željam in potrebam, je vedno unikatna. Poglobimo se v spoznavanje vaše znamke, upoštevamo vaše želje in potrebe, izdelamo načrt, ki je prilagojen prav vam in vključuje tudi primerno časovnico.
  Spletno stran tudi SEO optimiziramo in vam nudimo podporo tako pri vzdrževnju, kakor tudi optimizaciji spletne strani. Optimizacijo spletnih strani vršimo z različnimi SEO orodji: https://www.qstom.si/optimizacija-spletnih-strani/
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  059926062