Izdelava internet strani

Ljubljana

Predstavitev

Vsaka spletna stran mora imeti jasno zastavljene in izvedene cilje, da bo obiskovalca pritegnila k pregledu vseh vsebin na internet strani. Obiskovalca vaše spletne strani pripeljete ravno na stran, kjer ponujate izdelke ali rešitve, ki jih išče. Izdelava spletne strani - https://www.qstom.si/izdelava-spletne-strani je tako proces v katerem skušamo predvideti vse možne interakcije.

Izdelaj brezplačno spletno stran

Izdelava odličnih spletnih strani za podjetja in posameznike po ugodni ceni.

Ime podjetja

qStom.si

Lokacija

Kavčičeva 66, 1000 Ljubljana

Telefon

059926062

Elektronska pošta

info@qstom.si

Matična št.

0000000

Davčna številka

53285352
Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00

Spletne strani

Pri qStom.si uporabljamo za izdelavo spletne strani napredne CMS sisteme in težimo k doseganju najboljše uporabniške izkušnje. Izdelavo spletnih strani obravnavamo kot celosten proces. Od vsega začetka upoštevamo vašo strategijo vsebine, informacijsko strukturo, uporabniške poti in končno trženje. Spletne strani niso samo privlačne na pogled, ampak tudi učinkovite, uporabne in obiskovalcem prijazne.

Izdelavo spletnih strani obravnavamo kot celosten proces. Od vsega začetka upoštevamo vašo strategijo vsebine, informacijsko strukturo, uporabniške poti in končno trženje. Spletne strani niso samo privlačne na pogled, ampak Razvoj in izdelava spletne strani, ki je prilagojena vašim željam in potrebam, je vedno unikatna. Poglobimo se v spoznavanje vaše znamke, upoštevamo vaše želje in potrebe, izdelamo načrt, ki je prilagojen prav vam in vključuje tudi primerno časovnico.
Spletno stran tudi SEO optimiziramo in vam nudimo podporo tako pri vzdrževnju, kakor tudi optimizaciji spletne strani. Optimizacijo spletnih strani vršimo z različnimi SEO orodji: https://www.qstom.si/optimizacija-spletnih-strani/

@ Kontaktirajte nas, qStom.si

Matična št.

0000000

Davčna številka

53285352