Ljubljana

Izdelava spletne trgovine

Lokacija

Kavčičeva 66

    1000 Ljubljana

Predstavitev

– O nas –

Naj bo vaša spletna trgovina spletno orodje za doseganje vaših poslovnih ciljev!

Izdelava spletne trgovine za B2C in B2B prodajo produktov ali programske opreme. Moderno oblikovane in učinkovite s 100% prilagoditvijo na različne velikosti ekranov.

Spletne trgovine izdelamo s preverjeno in zanesljivo platformo, ki jo popolnoma prilagodimo vašim potrebam in odlični uporabniški izkušnji.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Izdelava spletne trgovine

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

BrezpIačno analiziramo obstoječo spletno stran ali trgovino, ter vam svetujemo kako uspeti na spletu

 • Izdelava trgovine

  – Informacije –

  Spletne trgovine izdelujemo že več kot 20 let!
  Cene spletne trgovine preverite tukaj: https://www.qstom.si/izdelava-spletne-trgovine-cena/

  Naše izkušnje in odlično poznavanje zelo učinkovitega ter prilagodljivega OpenCart sistema za postavitev varnih in kakovostnih trgovin, nas uvršča v sam vrh podjetji. Spletne trgovine postavljamo v preverjenem in varnem odprto-kodnem sistemu. Pri qStom.si lahko trdimo, da so naše rešitve preverjene, kakovostne in varne saj smo smo izdelali smo preko 100 spletnih rešitev, ki temeljijo na spletni trgovini https://www.qstom.si/izdelava-spletne-trgovine/. Vse od B2C in B2B trgovin s preko 80.000 izdelki, do manjših B2C butičnih trgovin z oblačili.

  Razvite imamo module, ki omogočajo razširitev osnovnih funkcij trgovine in povezave z računovodskim ali CRM programom, ki ga vaše podjetje uporablja za podporo poslovanja. Odlična struktura trgovine in moderna zasnova omogoča SEO optimizacijo strani, da bo vaša trgovina med TOP rezultati v iskalnikih Google, Yahoo!,..

  Pri qStom.si izdelamo spletne trgovine, ki so vaša last, brez skritih mesečnih stroškov najema ali omejitev. Priskrbite si analizo vaše obstoječe trgovine, da boste dosegali višje pozicije v Google, vaši obiskovalci pa bodo v trgovini izkusili boljšo uporabniško izkušnjo ter posledično opravili več nakupov https://www.qstom.si/tehnicna-analiza-spletne-strani/.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  059926062

  Izdelava internet trgovine