Radlje ob Dravi

Japonska ročna masaža na stolu

Predstavitev

– O nas –

Naše podjetje Red Scorpion izvaja storitve wellnessa, fitnesa in spa že 25 let. Japonska ročna masaža na stolu je postala ena izmed najbolj priljubljenih storitev pri naših strankah. Izvaja se sede na posebej oblikovanem ergonomskem stolu in lahko ste oblečeni.

Je idealna rešitev za odpravo glavobola, migrene, stresa, nespečnosti, utrujenosti, napetosti in bolečin v mišicah zgornjega dela telesa. Traja 15-20 minut in vam omogoča, da se popolnoma umirite, sprostite in osvežite vaše telo in um.  

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Japonska masaža na stolu

  – Informacije –

  Življenje je izziv, zato moramo poskrbeti za svoje telo, da nas ne bo izdalo na poti do naših ciljev. In kaj je boljše od tega, da se prepustite eni najstarejših in najbolj učinkovitih masažnih tehnik, ki izvira iz starodavne kitajske medicine? Začutite moč JAPONSKE ROČNE MASAŽE NA STOLU!

  Japonska ročna masaža na stolu vam pomaga pri premagovanju vsakdanjih       izzivov. Ta neverjetna tehnika se izvaja kjerkoli (na licu mesta), tako da boste vedno pripravljeni na vse, kar vam prinese dan. S pomočjo Japonske ročne masaže na stolu boste izboljšali svoje počutje in se izognili številnim težavam, ki jih povzroča sodobni življenjski slog. Ta tehnika je namreč idealna za lajšanje stresa, izboljšanje koncentracije in povečanje življenjske energije, povečanje odpornosti proti boleznim ter zmanjšanje bolečin v glavi, vratu, ramenih, hrbtu in rokah. Poleg tega je odlična tudi za zmanjšanje zaspanosti, glavobolov, migren in izboljšanje gibljivosti. Japonska ročna masaža na stolu je resnično ena izmed najbolj učinkovitih sprostitveno/terapevtskih metod.

  Medtem ko boste uživali v masaži, boste sedeli na posebej oblikovanem ergonomskem stolu, ki vam bo zagotovil popolno udobje. In kar je najboljše, lahko ostanete oblečeni. Japonska ročna masaža na stolu je prilagodljiva in se lahko izvaja kjerkoli - doma, v pisarni, na bazenu, fitnesu, prireditvah, kongresih, predavanjih, seminarjih ali celo na plaži.

   

   

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  Rojstnodnevne zabave
  Prijazno otrokom
  Prijazno nosečnicam

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040519612

  MASAŽNI STUDIO RED SCORPION s.p.