Tolmin

KOCKA 7 d.o.o.

Predstavitev

– O nas –

Življenje je kot KOCKA, naj se tudi vam obrne na pravo stran in pokaže pot do ljubljene osebe. Veliko stvari in dejanj je, ki nas osrečujejo, a popolno srečo nam daje samo prava predana ljubezen. Si želite popolne sreče? Spoznajmo se, spoznaj jo, spoznaj ga, da vajine iskrene misli združimo! POSREDUJEMO VSE VRST ZVEZ NA PODROČJU SLOVENIJE IN ZAMEJSTVA.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

KOCKA 7 d.o.o.
 • Poiščimo ljubezen

  – Informacije –

  Naše poslanstvo je individualno pristopiti k slehernemu človeku, zato je pot posredovanj ne samo predlagati telefonske številke, ampak seznaniti enako misleče in enako usmerjene ljudi z istimi cilji. Na naših poteh tako najdete individualen pristop katerega si zasluži sleherna oseba, z osebnimi analizami, torej smo vam v oporo, pomoč in svetovanje v vsakem trenutku. Tako sprva v osebnostni rasti in vse do samo priznanja (-kdo sem-) pa naj bo to enako ali različna spolna usmeritev, kakor tudi do pripravljenosti za pozitivne spremembe. Cenik za klice Za številko 0906424 Mobilni telekom 1,99€/minuto Stacionarni telekom 1,99€/minuto Amis 1,63€/minuto Simobil 2,91€/minuto Tušmobil 2,59€/minuto Cena klicev iz omrežij Debitel in Izimobil je enaka kot iz omrežja Telekoma Slovenije, iste cene, kot veljajo za klicatelje Telekoma Slovenije, pa ima tudi operater MegaM. Za klice iz drugih omrežji kličite svojega operaterja Tudi zate živi pravi! Del ponudbe.. Klikni na spodnji link..morda pa že tu izbereš pravega: http://www.najblog.com/ononastiki/
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  031712987