LJUBLJANA

KRONOS TRANSPORTNE REŠITVE

Lokacija

STEGNE 35

    1000 LJUBLJANA

Predstavitev

– O nas –

Spoštovani, smo transportno podjetje KRONOS d.o.o.. Zaposlujem kadre z izkušnjami na področju špedicije, distribucije, organizacije prevozov oz. transporta in reševanja logističnih problemov. Imamo lasten vozni park z vlačilci, vozili za ekspresne transporte, opravljamo prevoze po celotni evropi in balkanu.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • transport

  – Informacije –

  Po željah stranke prevzamemo njen vozni park in disponiramo njena vozila po celotni evropi in balkanu. Kot smo navedli večino storitev transporta zagotavljamo z modernim lastnim voznim parkom, poleg tega pa imamo razširjeno mrežo pod-prevoznikov, zato nam je izziv izpeljati tudi večje oz. zahtevnejše projekte, kot so npr. izredni prevozi. V skladu s CMR konvencijo imamo urejeno visoko zavarovanje prevozniške odgovornosti v višini 1,5 milijona evrov. Naš cilj je v prihodnosti vzpostaviti nenehno razvijajočo se mrežo poslovnih partnerjev. Z našimi vrlinami (prilagodljivostjo, kakovostjo, zanesljivostjo, hitrostjo, izkušenostjo, varnostjo, točnostjo in profesionalnostjo) želimo upravičiti zaupanje vseh strank, s katerimi uspešno sodelujemo, saj težimo k najboljšem zagotavljanju prevozne rešitve za vsak tovor. POŠTENO DELO REDNO PLAČILO.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  0038631374448

  KRONOS TRANSPORTNE REŠITVE D.O.O.

  Banka: Deželna banka Slovenije

  TRR: SI56 1910 0001 1474 572

  Davčna številka: 76161773

  Matična številka: 8400954000