Pristava pri Mestinju

Kvačkana ustvarjalnica

Predstavitev

– O nas –

Lep pozdrav. Sem Helena in rada ustvarjam kvačkane copatke in kapice za novorojenčke od 0 do 12 mesecev oz. kapice tudi za starejše otroke, prte, rožice, prijemalke oz. podstavke za vročo posodo, itd. Rada imam barve, naravo in živali, zato so moji izdelki v večini primerov v živalskem motivu in barvno pestri. Za izdelavo otroških oblačil uporabljam bombažno prejo, kapica je podložena z Jersey ali s flis podlogo.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 21:00
Torek 8:00 21:00
Sreda 8:00 21:00
Četrtek 8:00 21:00
Petek 8:00 21:00
Sobota 8:00 21:00
Nedelja 8:00 21:00

 • Opis izdelkov

  – Informacije –

  Copatke in kapice je možno izdelati v različnih motivih, (živalskih, rastlinskih, avtomobilskih, ...). Kot darilo sem do sedaj že izdelala Kuža Dalmatinec copatke in kapico, Helow Kitty copatke in kapico, Levček copatke in kapico, Jagoda copatke in kapico, Crocodil škorenjčke, avtomobil copatke in kapico, snežak kapico in copatke, All starke copatke, Nike IN adidas copatke , poletne sandale za deklice in fantke, copatke za krst, itd. Ostali motivi so možni po dogovoru. Prijemalke in podstavke za vročo posodo so lepo in praktično darilo, tako, za rojstni dan, obletnice ( možno je dodatki napis 30,40,50,...), kot božično darilo, darilo za valetinovo, materinski dan, saj lahko tematiko in vrsto prijemalke in postavka prilagodimo osebnemu oz. prazničnemu namenu. Izdelke izdeljujem po naročilu, kjer dorečemo količino, barvo in velikost oblačila oz. obutve, rok dobave, način plačila, dostavo , itd. Ker so izdelki narejeni ročno potrebujem za izdelavo enega izdelka copatk od 3 do 8 dni, za izdelavo 1 kapice od 10-15 dni, za izdelavo prta 15-20 dni, za izdelavo prijemalk in podstavka 3-12 dni, za izdelavo rožice 3 -5 dni, izdelavo šopka 15-20 dni. Čas izdelave je odvisen tudi od navskrižnih naročil, zato točen rok dobave dorečemo od naročilu. Cena copatk od 12 do 20 €ur, cena otroške kapice 18 -25 Eur, cena ostalih izdelkov pa je odvisna od zahtevnosti in velikosti naročila in se vsak izdelek cenovno ovrednoti, ko se doreče vrsta, velikost in motiv izdelka.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  035823194