Trzin

LaciKreacije - Kreacije iz časopisnega papirja

Lokacija

Trzin 1236

    1236 Trzin

Predstavitev

– O nas –

TKANJE IZ ČASOPISNEGA PAPIRJA je v Sloveniji dokaj neznano.

Vse kreacije so ročno izdelane in oblikovane iz starega časopisnega papirja. Nešteto možnosti za ponovno uporabo časopisa na drugačen način.

Izdelava unikatnih izdelkov za osebno in poslovno uporabo s posebno pozornostjo na dekorativnih kreacijah : predalčniki, vaze, umetniške skulpture.

Izdelava po naročilu v smislu butičnih in edinstvenih kreacij in zato niso na zalogo .

Vsaka želja je unikat in tako je tudi izdelana kreacija.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Izberite svojo kreacijo

 • O meni

  – Informacije –

  Pletarstvo je stara tradicionalna obrt kjer se uporabljajo različni materiali, vendar je TKANJE IZ ČASOPISNEGA PAPIRJA v Sloveniji dokaj neznano v širšem pomenu besede. Ko se sliši izdelano iz časopisnega papirja se avtomatsko pojavi dvom in strah. Neupravičeno.

  Združiti sodobne materiale in starodavne tehnike daje neverjetne kombinacije. V nekaterih državah po svetu je tak način tkanja iz papirja razširjena in uveljavljena obrt. V Sloveniji se šele začenja.

  Sem samouka ustvarjalka in se od leta 2018 ukvarjam z tkanjem kreacij iz starega časopisnega papirja. V iskanju možnosti za obnovo balkonskega pohištva sem našla ideje za ponovno uporabo starega časopisa. Posebej sta me navdušili 2 ruski ustvarjalki s svojimi izdelki. Poskusila sem še sama in ugotovila, da je to meni sila enostavno. V zelo kratkem času sem osvojila tako osnovne kot udi mojstrske tehnike. Vse drugo je domišljija in kreativnost.

  Z osnovami tradicionalnega pletarstva dobi ponovna uporaba starega časopisnega papirja nove modernejše dimenzije, skladno s časom, drugačnimi materiali in ekološko naravnanostjo.

  Edinstvene kreacije so ročno izdelane in oblikovane iz starega časopisa.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  0038670404596

  LaciKreacije - Dragica Lackovic