Trnovska vas

LD Trnovsa vas

Predstavitev

– O nas –

Ena od trajnih nalog in odgovornosti lovcev je skrb, da so vrste divjadi in število v ravnovesju z bivalnimi in prehranskimi možnostmi. Sonaravno gospodarjenje in varstvo divjadi je bilo vedno strokovno in etično vodilo lovcev. Pestrost prostoživečih živali je pomembno naravno bogastvo Slovenije. Prostoživeče živali so javna dobrina, zato je njihova ohranitev v nacionalnem interesu.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Lovska zveza Slovenije

 • Varstvo narave

  – Informacije –

  Slovenija se ponaša s čudovito naravo, za katero je značilna velika biotska raznovrstnost in krajinska pestrost. Bogat rastlinski in živalski svet je gotovo nekaj, kar bi morali obravnavati kot dediščino vseh nas, kot zaklad, ki ga lahko predamo svojim potomcem. Zato je pomembno, da smo do narave odgovorni in da zanjo skrbimo. Slovenski lovci smo neumorni v svojih prizadevanjih za varstvo narave. Varstvo narave je naše poslanstvo in naš glavni cilj. Da bi dosegli cilj in izpolnili poslanstvo, vsako leto opravimo skoraj milijon ur prostovoljnega dela, s katerim želimo delati dobro.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  051241578