Bled

Ledrar Bled

Lokacija

Mlinska cesta 19

    4260 Bled

Predstavitev

– O nas –

Podjetje katero se ukvarja z oddajanjem apartmajev. V našem nastanitvenem obratu nudimo sodobno opremljene apartmaje in sobe. V naši restavraciji na željo gosta nudimo tudi zajtrke. Ukvarjamo se tudi z izdelavo tradicionalnih blejskih pleten za vožnjo po Blejskem jezeru s katerimi nudimo tudi prevoze.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Ledrar Bled
 • Apartmaji in sobe

  – Informacije –

  Dobrodošli na Bledu Prijetna družinska hiša stoji v vasi Mlino, kjer boste lahko uživali v miru in lepotah narave. V lepem vremenu boste na vrtu ali na prijetni terasi lahko odžejali v prijetni senci. Na razpolago pa vam je tudi 1000m2 zemlje z različnimi sprehajalnimi potmi. V kolikor imate radi aktivni dopust, se v neposredni bližini najde kaj tudi za vas (tenis, jahanje, fitnes centri) Pozimi vam je na voljo pokrito drsališče, bazeni, tekaške proge, smučišče Straža in bližnji smučarski centri. Obiščite nas ne bo vam žal, mi pa se bomo potrudili da bo vaš oddih pri nas tak, kakor ste si ga vi zaželeli. Družina Vidic
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040305946

  Miha Vidic s.p.