Ljubljana

Luxury QuinnBa

Predstavitev

– O nas –

Luxury Quinnba - vrhunsko čiščenje in gradbeništvo v Sloveniji. Ponujamo obsežne čistilne storitve za stanovanja, hiše, poslovne prostore,avtomobile... Stremimo k neoporečni čistoči in udobju. Zavzemamo se za pristop prijazen naravi. Gradbeno področje obsega: rušitve, zemeljske izkope ter zaključna gradbena dela po vsej Sloveniji. Naša predanost kakovosti se odraža v vsakem projektu. Geografska raznolikost zagotavlja pokritost, zanesljivost in luksuzen pristop.

 

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 7:00 20:00
Torek 7:00 20:00
Sreda 7:00 20:00
Četrtek 7:00 20:00
Petek 7:00 20:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

*Delovni čas po dogovoru

Za vec se nam pridruzite v Fb skupini, kjer redno dodajamo slike in informacije. Veseli bomo vsecka

 • Kdo smo- Naša zgodba

  – Informacije –

  Kdo smo?

  Podjetje Luxury Quinnba smo specializirano podjetje, ki se zavzema za vrhunsko čiščenje in gradbeništvo v Sloveniji. Na področju splošnega čiščenja ponujamo obsežen nabor storitev, vključno z rednimi, izrednimi, občasnimi, generalnimi in nujnimi čiščenji stanovanj, hiš, poslovnih prostorov, apartmajev ter avtomobilov. Ukvarjamo se tudi z viokotlačnim čiščenjem. Naša ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov se osredotoča na zagotavljanje neoporečno čistega okolja, ki ustreza visokim standardom udobja in higiene.

  Poleg tega svoje storitve razširjamo tudi na gradbeno področje. Naša strokovna ekipa se ukvarja z rušenjem objektov, zemeljskimi deli-izkopi, izravnava terena,urejanje vrtov po celotni Sloveniji. Naša predanost h kakovosti in natančnosti se odraža v vsakem projektu, ki ga izvedemo. Ne glede na to, ali gre za manjše posege ali obsežne gradbene projekte, se podjetje Luxury Quinnba trudi doseči izjemne rezultate in preseči pričakovanja svojih strank.

  Naša geografska osredotočenost na Ljubljano in bližnjo okolico za čiščenje ter celotno Slovenijo za gradbene storitve kaže na našo široko pokritost in sposobnost zadovoljevanja različnih potreb strank. Z zanesljivostjo, strokovnostjo in luksuznim pristopom k svojim storitvam smo Luxury Quinnba prepoznavno ime na področju čiščenja in gradbeništva v Sloveniji.

  Ponudba: 

  Za ponudbo nam pišite, napišite čim več informacij in vašo lokacijo. Glede na povpraševanje vam bomo sestavili informativno, popolnoma neobvezujočo ponudbo.

   

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  Prijazno živalim
  Prijazno otrokom
  Prijazno nosečnicam
  Delovno okolje

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  070271856

  9448896000 s.p.

  Banka: Delavska hranilnica

  TRR: SI56 6100 0002 8410 968

  Davčna številka: 32698658

  Matična številka: 9448896000