Komenda

REAM - klimatske naprave Mitsubishi Electric

Predstavitev

– O nas –

Blagovna znamka Mitsubishi Electric je vodilna v svetu kot proizvajalec tehnološko in energijsko dovršenih klimatskih naprav in toplotnih črpalk.

Široka izbira klimatskih naprav in toplotnih črpalk Mitsubishi Electric zagotavlja prilagodljivost za najbolj zahtevne potrebe po klimatizaciji in ogrevanju prav po meri uporabnika.

Podjetje REAM d.o.o. je več kot dobavitelj in prodajalec znamke Mitsubishi Electric. Je zaupanja vreden ustvarjalec dobre klime na dolgi rok.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

*Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Mitsubishi Electric bo spremenil klimo v vašem domu.

 • Mitsubishi Electric

  – Informacije –

  Modeli bivalnih klimatskih naprav Mitsubishi Electric so opremljeni z najnovešjo tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje ter filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav.

  Mitsubishi Electric s serijo profesionalnih klimatskih naprav klimatizirata specifične prostore, kjer so dolge razdalje med enotami in različne zahteve uporabnikov prostorov.

  Toplotne črpalke Mitsubishi Electric iz serije Ecodan so namenjene predvsem za vgradnjo v stanovanjske objekte, ki za ogrevanje uporabljajo nizkotemperaturni vir ogrevanja. S tehnologijo Ecodan ali Zubadan poskrbijo za brezhibno delovanje v različnih podnebnih režimih.

  Da lahko zadostimo toplotnim zahtevam večstanovanjskih objektov, hotelov in drugih večjih objektov je Mitsubishi Electric z uporabo dodatne regulacije poskrbel za sistem več zaporedno vezanih toplotnih črpalk - kaskada.

  Varčno in ekološko ogrevanje potrjuje tudi Eko sklad, pri katerem vam je za toplotne črpalke Ecodan na voljo subvencija.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  El. vtičnica
  Klimatizirano
  Delovno okolje

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  0809898

  REAM trgovina in storitve d.o.o.

  Banka: Nova Ljubljanska banka

  TRR: SI56 0208 5001 0321 844

  Davčna številka: 92457916

  Matična številka: 5743192000