Ptuj

MoiBoi

Lokacija

Jadranska ulica 5

    2250 Ptuj

Predstavitev

– O nas –

MoiBoi je portal z nasveti za zdrave in vesele hišne ljubljenčke. Pred kratkim smo na Ptuju odprli svojo pekarnico z zdravimi, domačimi piškoti in priboljški za pse iz ekoloških in lokalnih sestavin. Vsi priboljški so izdelani ročno in z veliko mero ljubezni.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Ponudba

  – Informacije –

  Ponujamo naravne, domače pasje priboljške iz svežega slovenskega mesa in domačih in bio sestavin. Vsi priboljški so izdelani ročno in z veliko mero ljubezni.Trenutno imamo v ponudbi naslednje priboljške: 1.Goveji priboljški iz govejih jetrc, ki so bogata z železom in beljakovinami in kužka napolnijo z energijo. 2. Trening priboljški, ki so po sestavi enaki govejim, a so manjše oblike in tako primerni za treniranje kužkov in za manjše kužke. 3. Super priboljški s piščancem in super živili, ki krepijo kužkov imunski sistem. 4. Fit morski priboljški s tuno in lososom, ki so bogati z omega 3 maščobnimi kislinami, ki poskrbijo za sijočo dlako in kožo. 5.Dietni priboljški s kunčjim mesom in brezglutenskimi mokami, ki so še posebej primerni za kužke z občutljivimi želodčki. 6.Vegi priboljški, ki so brez mesa, vsebujejo pa cheddar sir in arašidovo maslo, ki ju imajo psi zelo radi. 7. Veganski priboljški, ki vsebujejo arašidovo maslo in korenček in se še posebej primerni za kužke s povečano telesno težo in povišanim holesterolom.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno živalim

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040325670

  Nataša Erjavec s. p.

  Banka: UJP

  TRR: SI56 1001 3000 9280 347

  Davčna številka: 66183715

  Matična številka: 5575576