Ljubljana

Nogometni dresi Savage

Lokacija

Jamova 1

    1000 Ljubljana

Predstavitev

– O nas –

Spletno mesto za nakup originalnih nogometnih dresov v Sloveniji. Na voljo novi nogometni dresi, vseh boljših Evropskih nogometnih klubov, tudi z imenom in številko igralca ali lastnim imenom in številko (po želji) na hrbtu. Na voljo v vseh velikostih, od S do XL. Ob naročilu dresa iz zaloge, je le ta pri vas že naslednji dan po naročilu! Nogometni dresi Savage - 1. naslov za nakup originalnih nogometnih dresov v Sloveniji, že od leta 2004!

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Nogometni dresi Savage
 • Opis ponudbe

  – Informacije –

  Originalni novi nogometni dresi vseh bolj znanih Evropskih nogometnih klubov, kot so: - Adidas dres REAL MADRID - Nike dres BARCELONA - Nike dres INTER Milano - Adidas dres JUVENTUS - Puma dres AC MILAN - Adidas dres MANCHESTER UNITED - Adidas dres ARSENAL - Nike dres FC CHELSEA - New Balance dres LIVERPOOL FC - Puma dres MANCHESTER CITY - Adidas dres FC BAYERN MÜNCHEN - Puma dres BVB BORUSSIA DORTMUND, itd.... so na voljo na edinem naslovu v Sloveniji, kjer vse navedene drese lahko dobite tudi z imenom in številko igralca ali lastnim imenom in številko (po želji) in to že naslednji dan po naročilu! V primeru da željenega dresa ni na zalogi, je rok dobave do 14 dni od potrditve naročila! Vsi dresi so na voljo v vseh odraslih velikostih (S, M, L in XL), nekateri pa tudi v otroških velikostih (od 122 do 164). Plačilo je možno po predračunu ali ob prevzemu pošiljke. Cene dresov so od 30 do 40% ugodnejše od zasoljenih cen identičnih dresov v uradnih klubskih trgovinah. Nogometni dresi Savage - 1. naslov za nakup originalnih nogometnih dresov v Sloveniji. Že od leta 2004!
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  051689855

  Nogometni dresi Savage