Kranj

Odprta hiša

Predstavitev

– O nas –

Podjetje za projektiranje in izvedbo stanovanjskih in poslovnih objektov od ideje do vselitve po željah naših strank in naših 15 letnih izkušnjah. V naši pogodbeni skupini sodeljujejo vsi potrebni poklicni profili za uspešno izvedbo vaših življenskih projektov.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

 • Kaj nudimo?

  – Informacije –

  Brezplačno svetovanje pred vašo odločitvijo o naročilu naših storitev.Izdelava naše ponudbe za vaša naročila.Idejni osnutek arhitekture z upoštevanjem vaših želja in usklajen z zahtevami prostorskih aktov.Pridobivanje potrebnih soglasij v vašem imenu z vašim pooblastilom.Geodetske podlage za projekte.Izdelava projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja z vso potrebno vsebino.Izmere zgrajenih objektov in izdelava projekta za legalizacijo le tega.Izdelava projekta za izvedbo.Izdelava projekta izvedenih del.Projektantski in gradbeni nadzor.Priprava popisov del in pridobivanje ponudb gradbenih,obrtniških in instalaterskih izvajalcev.Izvedba gradbenih,obrtniških in instalaterskih del z našimi partnerji.Izvedba projektov montažne gradnje z našimi partnerji.Priprava objekta za tehnični pregled in pridobitev uporabnega dovoljenja.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  051800497

  ODPRTA HIŠA -projektiranje gradnje