Koper

Duhovna rast z Marjanco

Lokacija

Cesta bratstva 11

    6000 Koper

Predstavitev

– O nas –

Sem usui shiki ryoho reiki mojster, ucitelj,imara in kundalini reiki mojster. Zdravim z zdravilno reiki energijo( tudi na daljavo) Sem angelski terapevt in z njihovo pomocja vam pomagam do ciljev in srece. Misel, besede in dejanja ustvarjajo prihodnost.Ponujam 21 dnevi izziv s pomocjo katerega boste z kahkoto dosegali zastavljene cilje.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Življenje je tvoje

  – Informacije –

  Naše misli, besede in dejanja ustvarjajo našo prihodnost.Vse kar trenutno doživljaš je posledica preteklih misli besed in dejanj.Če ti trenutna situacija ni všeč zamenjaj misli,besede in dejanja...posledica bo drugačna prihodnost.Naše misli vibrirajo v vesolje,ta zazna našo misel in nam zahtevano pošlje nazaj. Bistvo je zavedanje naših misli z čimer pa lahko le te zamenjamo ko ugotovimo da nam trenutna prepričanja ne služijo več oz. ne nosijo željenih rezultatov.Tukaj sem da vam z svojim znanjem (pridobljenim tudi skozi lastne izkusnje) pomagam do zastavljenih ciljev in osebne srece. Pomagam vam tudi z razlicnimi energijskimi terapijami in pomocjo angelov.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  051645857

  Osebna rast z Marjanco