Črniče

Patina - lepota let

Lokacija

Malovše 21

    5262 Črniče

Predstavitev

– O nas –

Svetovanje kako prilagoditi dom, da bo varen tudi v poznih letih. Svetovanje in prikaz katere pripomočke uporabiti, da si olajšamo življenjske aktivnosti, ki so nam pomembne in nujne. Svetovanje svojcem, ki skrbijo za svoje onemogle starše kako pravilno z njimi rokovati in pri tem paziti na svoje zdravje.

Preventiva in rehabilitacija.

Na vašem domu ali kot prikaz v obliki delavnic/predavanj za organizirane skupine na lokaciji organizacije, društva, zavoda ipd.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Opis storitev

  – Informacije –

  Opis storitev:

  ·        Prvi obisk - seznanitev s potrebami naročnika na domu. Ocena situacije in/ali stanja oslabelega. Enkratno svetovanje ali dogovor za nadaljnjo obravnavo, obisk.

  ·        Obravnava zajema preventivno dejanje ali rehabilitacijo na vašem DOMu:

  o   Svetovanje o prilagoditvi doma (dodajanje držal, ureditev klančin, pragov, ureditev prostih poti za gibanje – umik pohištva, nevarnih predmetov ipd.). Poudarek je na ureditvi kopalnice kot najnevarnejšega prostora, kjer se zgodi največ padcev.

  o   Svetovanje o nakupu in prikaz pravilne rabe med. tehničnih pripomočkov (inv. voziček, hodulja, sanitarni pripomočki, držala ipd.) in o drugih pripomočkih, ki lajšajo vsakdan (pripomoček za obuvanje nogavic, pripomoček za lažje odpiranje konzerv, plastičnih steklenic ipd).

  o   Svetovanje in obravnava po poškodbah sklepov ali po poškodbah glave (npr. možganska kap) , nevroloških obolenjih (npr. Multipla skleroza, Parkinsonova bolezen, demenca ipd.) ali kot obravnava splošne starostne onemoglosti.

  o   Svetovanje skrbnikom ali svojcem kako pravilno rokovati z oslabelim po daljši bolnišnični oskrbi, po poškodbi glave ali sklepov ali z nevrološkim obolenjem in pri tem paziti na svoje zdravje. Svetovanje o načelih ergonomije - pravilne obremenitve lastnega telesa ob rokovanju z oslabelim.

  + prikaz v obliki delavnic, predavanj za organizirane skupine na lokaciji organizacije, društva, zavoda ipd.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040423722

  PATINA - lepota let s.p.