sveže

TV Pijanci

Predstavitev

– O nas –

Najboljša televizija in radio. Radi vas imamo. Delamo filme, najboljše. Izdajamo novice. Vse pravice pridržane. POMNEBNO (NE PROSITE ZA OGLASE IN NE POŠILJAJTE NAM POŠT TER NE KLIČITE NAS, TA DEJANJA SO KAZNJIVA!) 

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Na več avtocestnih odsekih so zastoji. Pred predorom Karavanke je proti Avstriji 11km dolga kolona.

 • SVEŽE INFORMACIJE

  – Informacije –

  VREME

  V petek bo na nebu že dopoldne nekaj oblačnosti, ki se bo še bolj zgostila sredi dneva. Popoldne bodo nastajale plohe in posamezne nevihte, hujših neurij sicer ne pričakujemo, vseeno pa se lahko lokalno pojavljajo nalivi.
  JUTRI19. 08. 2023
  19 °C
  33 °C
  V soboto bo s severovzhodnim vetrom k nam začel dotekati bolj suh zrak. Ozračje bo bolj stabilno in tudi popoldne skoraj povsem jasno. Iz jutranjih 17 se bo popoldne ogrelo do 31 stopinj, še nekaj stopinj več bo ob šibki burji na Primorskem.
  NEDELJA20. 08. 2023
  21 °C
  35 °C
  Nedelja bo sončna, suha in vroča, ogrelo se bo do 32 stopinj Celzija, na Primorskem jih bo 35.


  NOVICE

  ZDA so odobrile pošiljanje bojnih letal F-16 iz Danske in Nizozemske v Ukrajino, takoj ko bo končano usposabljanje pilotov, je zapisano v pismu, ki ga je napisal državni sekretar Antony Blinken. Odobritev ZDA prihaja le dan po tem, ko je Ukrajina dejala, da glede na trenutne časovne okvire ne bo mogla uporabljati reaktivnih letal do jeseni ali zime.

   

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Televizija
  Dostop do računalnika

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  +++++++++++