Pragersko

Računovodske rešitve po vaši meri

Predstavitev

– O nas –

Računovodstvo, ki ga opravljamo za stranke, ni zgolj knjiženje podatkov, ampak storitev, ki skozi svetovanje našim strankam omogoča učinkovito vodenje podjetja. Glavnino naše dejavnosti predstavljajo storitve s področja knjigovodstva, računovodstva, davčnega in poslovnega svetovanje ter finančnega inženiringa. Nenehno sledenje spremembam na teh področjih in naše izkušnje so vsekakor zagotovilo za strokovno, kakovostno in pravočasno opravljeno delo.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 7:00 15:00
Torek 7:00 15:00
Sreda 7:00 15:00
Četrtek 7:00 15:00
Petek 7:00 15:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

*DELOVNI ČAS PO POTREBI STRANKE TUDI PRILAGODIMO

 • Podjetje

  – Informacije –

  S sodobno informacijsko tehnologijo in uporabo mednarodno priznanih računalniških programov našim partnerjem jamčimo hitro in sprotno zagotavljanje informacij. Vsako stranko obravnavamo individualno, kar pomeni, da se poglobljeno posvetimo njenim posebnostim pri poslovanju. Na osnovi večletnih izkušenj vam nudimo pomoč tako pri nabavi profesionalne računalniške opreme priznanih svetovnih proizvajalcev kot pri vzpostavitvi lastnega računalniškega sistema. Zavedamo se, da je prihodnost v inovativnih pristopih in novih tehnologijah. Tako je smer razvoja našega podjetja nedvomno v poslovanje preko spletnih aplikacij. Svojim strankam želimo na ta način zagotavljati še hitrejše in transparentno posredovanje podatkov. VIZIJA Naša vizija se je uveljaviti kot zaupanja vreden in odgovoren računovodski servis, ki Vam olajša delo in Vas varno vodi prek računovodskih in davčnih čeri. Ustvarjeni smo za podjetne, zato skupaj z Vami mislimo vnaprej in Vam pomagamo doseg
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  Kava
  Parkirni prostor
  El. vtičnica
  Dostop do računalnika

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  070834890

  V-D, Danijel Gačar s.p.

  Banka: Nova kreditna banka Maribor

  TRR: SI56 04412 0113266053

  Davčna številka: 60120797

  Matična številka: 3494195000