Maribor

Presslight terapije

Lokacija

Antoliciceva 8,

    2000 Maribor

Predstavitev

– O nas –

Alternativno zdravljenjeLaser terapija- s posebno lasersko napravo stimuliramo akupunkturne točke na ušesu, ki so povezane z zasvojenostjo in odvisnostjo. Skenar terapija - S to metodo Vas razbremenimo bolečin in uravnovesimo komunikacijo med možgani in telesom, ter vzpodbudimo telo k samozdravljenju. Pospeši regeneracijo in rehabilitacijo celotnega telesa.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek9:0021:00
Torek9:0021:00
Sreda9:0021:00
Četrtek9:0021:00
Petek9:0021:00
Sobota-Zaprto
Nedelja-Zaprto

Privoščite si zdravje!

 • Presslight masaže

  – Informacije –

  Z masažo blagodejno vplivamo na psihično in fizično stanje telesa. Telesu pomagamo da se hitreje regenerira, negujemo kožo ter jo nahranimo, sprostimo mišice, razbremenimo sklepe in odpravimo napetost ter stres. Vzemite si čas samo zase in za urico pozabite na vse. Masaža je popolna terapija relaksacije za dušo in telo. S kombinacijo masažnih tehnik in eteričnih olj, v prijetnem vzdušju, pomirjajoči glasbi in nežnem soju svečk, telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. Masaža telesa je nekaj, kar si boste želeli doživeti spet in spet. Skenar terapevtska masaža pomaga pri sprostitvi telesa in prežene bolečine. Je učinkovita masaža s pomočjo katere povečamo prekrvavitev mišic in stimuliramo celoten živčni sistem, ki pospeši odvajanje strupov nakopičenih zaradi premajhne prekrvavljenosti, zmanjšuje stres in odpravlja bolečine. Masaža se izvaja pri vseh lažjih in težjih bolečinah ter poškodbah. Že 1 terapija izboljša stanje vašega telesa . SCENAR - Self Controlled Energo Neuro Adaptive Regulation Z barvno terapijo stimuliramo regenerativne procese, terapija pa služi kot preventiva, zdravljenje in rehabilitacijska metoda, ki blaži čustvene, duševne in fizične težave. Človeško telo spreminja svetlobo v elektrokemično energijo, ki aktivira verigo biokemičnih reakcij v celicah, stimulira metabolizem in krepi imunski sistem. Barvna terapija z lučjo je naravna, neagresivna in neboleča metoda, ki je primerna za odrasle, otroke in tudi živali.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  023000960

  Presslight, Marjeta Šegrec s.p.