Komenda

Ream - Klimatske naprave in Toplotne črpalke

Predstavitev

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij.

Danes smo na slovenskem trgu pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric, kamor sodijo vrhunske klimatske naprave in sistemi, toplotne črpalke Ecodan/Zubadan, prezračevalne naprave Lossnay in odlični sušilci rok Jet Towel.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Galerija

Pripravljeni na poletje z nakupom klimatske naprave!

Kartice

Ime podjetja

REAM trgovina in storitve d.o.o.

Matična št.

5743192000

Davčna številka

92457916

Banka

Nova Ljubljanska banka

TRR

SI56 0208 5001 0321 844
Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

*Sobota, nedelja in prazniki: zaprto. Zmeraj dosegljivi preko e-pošte: info@ream.si

Hlajenje in ogrevanje

Čeprav klimatske naprave niso edino, kar obvladamo, predstavljajo velik del našega prodajnega programa. Mitsubishi Electric je znamka, ki jo priporočamo, saj se ponaša z vrhunsko tehnologijo in uporabniku prijaznim upravljanjem. S tehnološko naprednimi filtri te klime poskrbijo za čist in svež zrak brez alergenov, medtem ko uživate v hlajenju ali ogrevanju. Klimatske naprave preprosto upravljate z daljinskim upravljalnikom ali spletno aplikacijo, kar še dodatno pripomore k udobju. Montaža klime je mora biti izvedena strokovno, uredijo pa vam jo naši pooblaščeni partnerji.

Za ogrevanje vam priporočamo toplotne črpalke Mitsubishi Electric, ki jih odlikujeta varčnost in učinkovitost. Toplotne črpalke Ecodan in Zubadan so vrhunska izbira za bivalne in komercialne objekte. Primerne so za talno gretje in radiatorje, če pa jih povežete še v svoj pametni dom, boste dobili najbolj varčno ogrevanje.

Prodajni program Mitsubishi Electric zajema tudi prezračevalne naprave, ki vas bodo navdušile. Izbirate lahko energetsko učinkovite lokalne (za posamezen prostor) ali centralne prezračevalne sisteme (za novogradnje), ki vam bodo vrnili svež zrak z minimalnimi energetskimi izgubami.

Pričakujemo vas na naši spletni strani www.ream.si ali v naših poslovnih prostorih. Prijazno vam bomo svetovali najti najboljšo napravo za vaš dom ali poslovni prostor.

Prijazno invalidom
Kava
Parkirni prostor
El. vtičnica
Prepovedano kajenje
Wi-Fi
Klimatizirano
Mirno okolje
Delovno okolje
Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Kontakt

Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

REAM trgovina in storitve d.o.o.

0809898

Matična št.

5743192000

Davčna številka

92457916

Banka

Nova Ljubljanska banka

TRR

SI56 0208 5001 0321 844