Komenda

Ream - Klimatske naprave in Toplotne črpalke

Predstavitev

– O nas –

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij.

Danes smo na slovenskem trgu pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric, kamor sodijo vrhunske klimatske naprave in sistemi, toplotne črpalke Ecodan/Zubadan, prezračevalne naprave Lossnay in odlični sušilci rok Jet Towel.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

*Sobota, nedelja in prazniki: zaprto. Zmeraj dosegljivi preko e-pošte: info@ream.si

Pripravljeni na poletje z nakupom klimatske naprave!

 • Hlajenje in ogrevanje

  – Informacije –

  Čeprav klimatske naprave niso edino, kar obvladamo, predstavljajo velik del našega prodajnega programa. Mitsubishi Electric je znamka, ki jo priporočamo, saj se ponaša z vrhunsko tehnologijo in uporabniku prijaznim upravljanjem. S tehnološko naprednimi filtri te klime poskrbijo za čist in svež zrak brez alergenov, medtem ko uživate v hlajenju ali ogrevanju. Klimatske naprave preprosto upravljate z daljinskim upravljalnikom ali spletno aplikacijo, kar še dodatno pripomore k udobju. Montaža klime je mora biti izvedena strokovno, uredijo pa vam jo naši pooblaščeni partnerji.

  Za ogrevanje vam priporočamo toplotne črpalke Mitsubishi Electric, ki jih odlikujeta varčnost in učinkovitost. Toplotne črpalke Ecodan in Zubadan so vrhunska izbira za bivalne in komercialne objekte. Primerne so za talno gretje in radiatorje, če pa jih povežete še v svoj pametni dom, boste dobili najbolj varčno ogrevanje.

  Prodajni program Mitsubishi Electric zajema tudi prezračevalne naprave, ki vas bodo navdušile. Izbirate lahko energetsko učinkovite lokalne (za posamezen prostor) ali centralne prezračevalne sisteme (za novogradnje), ki vam bodo vrnili svež zrak z minimalnimi energetskimi izgubami.

  Pričakujemo vas na naši spletni strani www.ream.si ali v naših poslovnih prostorih. Prijazno vam bomo svetovali najti najboljšo napravo za vaš dom ali poslovni prostor.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  Kava
  Parkirni prostor
  El. vtičnica
  Prepovedano kajenje
  Wi-Fi
  Klimatizirano
  Mirno okolje
  Delovno okolje

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  0809898

  REAM trgovina in storitve d.o.o.

  Banka: Nova Ljubljanska banka

  TRR: SI56 0208 5001 0321 844

  Davčna številka: 92457916

  Matična številka: 5743192000