Murska Sobota

Slaščičarna Sacher

Predstavitev

– O nas –

V majhnem kotičku sladkih sanj se vsak dan ustvarjajo majhne sladke čarovnije, ki prihajajo izpod rok izkušenih prstov -mojstrov sladkosti- po starih receptih naših babic. Dobrote so namenjene prav za Vaš lepši dan. Vsaka, tudi najmanjša sladica je posebna, saj je narejena ročno in iz najboljših naravnih sestavin. Nekaj prav posebnega je naše drobno pecivo narejeno iz izbranih sestavin po skrivni recepturi, ki daje našemu pecivu izvrsten okus in neprimerljivo aromo.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek - Zaprto
Torek 9:00 17:00
Sreda 9:00 17:00
Četrtek 9:00 17:00
Petek 9:00 17:00
Sobota 9:00 17:00
Nedelja 9:00 12:00

 • Torte vseh oblik

  – Informacije –

  V slaščičarni Sacher se že od leta 1996 ukvarjamo s peko domačega čajnega peciva in raznih sladkih dobrot. Največ naših izdelkov se proda v večjih trgovinah. Naša proizvodnja temelji na ročni izdelavi in peki domačega čajnega peciva iz 100 % naravnih surovin. Izdelujemo torte najrazličnejših oblik in okusov, pa tudi pecivo za razne priložnosti, kot so krst, birma, obhajilo, poroka, vam izdelamo po vaših željah.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  025341006