BOHINJSKO JEZERO

Hostel sobe in apartma Ceklin Bohinj

Predstavitev

– O nas –

Nastanitev Ceklin se nahaja na mirni lokaciji v središču Stare Fužine. V vseh prostorih je na voljo brezplačen brezžični internet. Razpolagamo z dvema dvoposteljnima sobama, sobo za 3 ali 4 osebe s souporabo kopalnice in kuhinje. Na voljo tudi apartma z lastnim vhodom za 5 oseb. Bohinjsko jezero je oddaljeno približno 1,5 km,Nahajamo se v Triglavskem narodnem parku. Parkirate lahko na brezplačnem parkirišču v sklopu nastanitve. Smo na odlični izhodiščni točki za pohode v gore.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 20:00
Torek 8:00 20:00
Sreda 8:00 20:00
Četrtek 8:00 20:00
Petek 8:00 20:00
Sobota 8:00 20:00
Nedelja 8:00 20:00

*odprto vse dni v tednu /ugodna nastanitev %

Oddih v Bohinju

 • Oddajanje sob

  – Informacije –

  1. Bohinj je zelo lepa dolina. Jezero je oddaljeno približno 11 km. Poti so lepo urejene, čiste. Slap Savica je od Bohinja oddaljen 12 km. Zanimivo: slap Savica je natanko 536 korakov. Predlagam, da ga obiščete. 2. Vrh Peč v vseh letnih časih vam nudi čudovit in lahko dostopen pogled na Bohinjsko jezero, Ribčev Laz in okoliške vrhove. Do gledalca potrebujete približno 15 minut hoje (z Levega betonskega mostu v Stari Fužini) in premagate približno 200 metrov višinske razlike. Na poti se nam odpre tudi pogled na Staro Fužino. Stara Fužina je tipična alpska vasica z ohranjenimi starimi kmečkimi hišami. Naselje je obstajalo v predrimski dobi. Med znamenitostmi so dvorec Zois, Hudičev most z Mostnice, prehrana Jošta, žaga Andreč in mlin, stara sirarna, ki je spremenjena v muzej Planšara, cerkev svete Pavla, gostilna Mihovec z jedjo iz Česke, pomorskim lokom z bundrskim in fužinskim kamnom, grablje za izdelavo mlinov in kovačev in drugo.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prenočišče
  Parkirni prostor
  Prepovedano kajenje
  Wi-Fi

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  041210291