Logatec

Srčna želja

Predstavitev

– O nas –

sem kristloterapevtka, intuitivna svetovalka, angelska terapevtka, hypnoterapevtka.delujemo na področju kristaloterapije, intuicije, kanaliziranja, energijmoje delo in poslanstvo je učenje na podlagi lastnih izkušenjpo prebolevnostiraka na doki sem se še bolj zavedela, da je življenje lepo in kratko. Živimo tukaj in zdaj, tako znotraj sebe kot zunaj.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • hipnoza, kristaloterapija

  – Informacije –

  Kristali ugodno delujejo na nas in na prostor v katerem smo. Po predhodnem pogovoru se kristaloterapevtka odloči katere kristale bo uporabila in kako. S pomočjo kristalov vzpostavimo ravnovesje na fizični in duhovni ravni, smo bolj samozavestni, odprti , počutje se izboljša.

  Hipnoza je naravno stanje globoke, fizične in mentalne sprostitve telesa in uma, v katero se spustimo s pomočjo učiteljice. S pomočjo hipnoze komuniciramo z našo podzavestjo ter spreminjamo vzorce, ki nam več ne koristijo. Recimo strah pred višino, trema pred javnih nastopanjem, nervoza pred izpiti,..

  V hipnotičnem stanju imate popoln nadzor, niste pod vplivom hipnotizerja in ne boste delali ničesar, kar ni dobro za vas. Odrska hipnoza je naredila več škode kot koristi, to se pri nas ne dogaja. Pri nas ste varni. Ves čas hipnoze se zavedate, kaj delate in kaj govorite. S pomočjo učiteljice lažje vstopite v stanje popolne sproščenosti in na ta način lažje sprejemate sugestije. Katere sugestije se bodo uporabile, se predhodno dogovorite. Pogumno naprej, naredite spremembo na bolje.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  031896963

  RADOJKO STOJANOV s.p.

  Banka: Nova Ljubljanska banka

  TRR: SI56 0201 9346 0682 784

  Davčna številka: 26142872

  Matična številka: 8732256000