Zagradec

Šotori Gašper

Lokacija

Kitni Vrh 1a

    1303 Zagradec

Predstavitev

– O nas –

Naši šotori so enostavni in hitro postavljeni. Šotori so primerni za razne zabave kot so rojstni dnevi, fantovščina ali dekliščina, krsti, pikniki ali manjše prireditve. Nudimo hitro in cenovno ugodno rešitev za vaše dogodke, zabave,prireditve, da vam vreme ne uniči načrtovanega dogodka. Šotori vas ne ščitijo le pred muhastim vremenom - dežjem ampak vas ščitijo tudi pred vročim soncem, vetrom in v hladnejših dnevih.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 17:00
Torek 8:00 17:00
Sreda 8:00 17:00
Četrtek 8:00 17:00
Petek 8:00 17:00
Sobota 8:00 13:00
Nedelja - Zaprto

 • Predstavitev

  – Informacije –

  Naši šotori so enostavni in hitro postavljeni. Ni potrebno nobenih večjih posegov v okolje ali prostor, kjer bodo postavljeni. Prednost naših šotorov je, da po odstranitvi ne pustimo nobenih večjih poškodb tal ali sprememb v okolju. Postavljamo jih na različnih mestih kot je npr. zelenica, asfaltirana površina ali na betonu. Šotori so primerni za razne zabave kot so rojstni dnevi, fantovščina ali dekliščina, krsti, pikniki ali manjše prireditve. Šotori so izjemno kakovostni, saj so visoko vodoodporni in imajo stranjske pregrade, ki nas varujejo pred vetrom in dežjem. Predstavljajo idealno varovanje pred poletnimi nevihtami ali plohami ter zagotavljajo senco pred močnim poletnim soncem.Pod šotori je vsekakor prepovedano kurjenje ognja. Zaprti tip z okni-notranjost V najem oddajamo šotore različnih dimenzij. Šotori so produkt nemškega priznanega izdelovalca, ki sodijo v sam vrh izdelovalcev šotorov. Šotore vam postavimo, na vaš željen prostor. Prilagodimo jih lahko po vaši želji, saj imate lahko samo streho, delno zaprte, ali v celoti zaprte. Posebno odprti tip šotora pri stojnicah Izberite naše šotore, ki vas bodo varovali pred dežjem, vetrom in vročim poletnim soncem ter vas ne bodo pustili na cedilu, za kar bi vam lahko odpadla zabava. Zvesti uporabniki naših šotorov so društva, podjetja in fizične osebe, ki hočejo imeti dobro zabavo brez nevšečnosti. Naši redni odjemalci so: PGD Gabrovka, Turistična kmetija Okorn, Turistična vas Pristava.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  031895321