Sevnica

SOŽITJE SEVNICA, Društvo za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju

Lokacija

CANKARJEVA 1

    8290 Sevnica

Predstavitev

– O nas –

KDO SMO? SMO ATIJI, MAMICE, BRATJE, SESTRE, BABICE, DEDKI, PRIJATELJI, SODELAVCI, SOŠOLCI, SMO TISTI, KI SE BORIMO ZA NAŠE PRAVICE, SMO  TISTI, KI RAZUMEMO, KAKO ZELO LJUBLJENI SMO.

SKUPAJ DELAMO, SKUPAJ SE UČIMO, SE ZABAVAMO, POTUJEMO, PLEŠEMO, POJEMO. 

PELJEMO SE NA IZLETE, NA MORJE, V ZDRAVILIŠČA, IMAMO PIKNIKE, TUDI DARILA DOBIMO, KO SO PRAZNIKI. CELO LETO PAZIMO NA ZDRAVJE – PLAVAMO, JAHAMO IN TELOVADIMO.

MAMICE IN ATIJI SE SREČAJO NA PREDAVANJIH, OB KAVICI, DA SE RESNE REČI POMENIJO.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

SOŽITJE SEVNICA, Društvo za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek - Zaprto
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

 • Vabljeni med nas

  – Informacije –

  Vikend seminarji v zdraviliščih; druženje, predavanja, aktivnosti - enkrat letno. Organizirano bivanje v hotelu s polnim penzijonom, koriščenje bazenov, skupni prostor za srečanja, strokovni predavatelji, družabni večer s plesom. Sproščeno preživet vikend, poln dobre volje, hkrati pa tudi poučen in zelo pomemben za naše dobro psihofizično počutje.

  Izleti; obiščemo zanimive kraje v Sloveniji, skupaj obiščemo kulturno ali naravno znamenitost, uživamo v dobri hrani in skupaj preživimo lep dan.

  Pikniki; zbor članov spomladi, poskrbljeno je za hrano in pijačo, dobro glasbo in ples. Na zboru članov predstavimo vse pomembne informacije o delovanju društva, člane obvestimo člane o novostih in načrtovanih aktivnostih.

  Društvo omogoča članom plavanje, jahanje in druge aktivnosti; Thermana Laško, hipoterapija, bazen Sevnica, športna dvorana.

   V decembru društvo povabi Miklavža in Božička, da obdarita naše otroke. Srečamo se tudi na novoletni zabavi, z večerjo, plesom in dobro voljo.

  Izvajamo tudi druge aktivnosti, kot je npr. Klub staršev - starši se dobimo vsak 1. petek v mesecu, kjer se pogovorimo o aktualnih vprašanjih in temah s področja vzgoje, novostih v društvu, podajamo mnenja in predloge.

  Eno od poslanstev društva je predvsem vključevanje oseb z motnjami v duševnem razvoju v lokalno okolje, integracija in sodelovanje z drugimi ustanovami. 

  Hvaležni smo tudi našim donatorjem, ki nam vsako leto izkažejo razumevanje in s svojo dobrosrčnostjo prispevajo k še boljšemu delovanju  društva.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  Prijazno otrokom

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040302246

  SOŽITJE SEVNICA , Društvo za pomoč osebam z motnja (društvo)