Šempeter pri Gorici

spgmu

Predstavitev

SGM že od leta 2012 služi kot graditelj. Kot polno certificiran strokovnjak, sem pripravljen reševati vse od najzahtevnejših in obsežnejših gradbenih projektov do najmanjših delovnih mest za popravila. Podprta me z mojim prizadevanjem za odličnost in grem v dodatno miljo, da se prepričam, da so moje stranke popolnoma zadovoljne z mojim delom. Pokličite, da načrtujete začetno posvetovanje danes.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Galerija

spgmu

Kartice

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

Gradbeništvo

SGM že od leta 2012 služi kot graditelj. Kot polno certificiran strokovnjak, sem pripravljen reševati vse od najzahtevnejših in obsežnejših gradbenih projektov do popravila. Podprt z mojim prizadevanjem za odličnost in grem v dodatno kilometer, da se prepričam, da so moje stranke popolnoma zadovoljne z mojim delom. Pokličite, da načrtujete začetno posvetovanje danes. SGM je služi kao graditelj od 2012. godine. Kao potpuno sertifikovan profesionalac, spremna sam se riješiti bilo čega od najsloženijih i velikih građevinskih projekata do najmanjih popravnih poslova. Podstaknuo sam se mojim posvećenošću izvrsnosti i napraviti kilometar više kako bi bili sigurni da su mi klijenti potpuno zadovoljni mojim radom. Pozovite za planiranje početne konsultacije danas. SGM has been serving as a solid Builder since 2012. As a fully-certified professional, I am ready to tackle anything from the most complex and large scale construction projects to the smallest of repair jobs. I amm fueled by my commitment to excellence and go the extra mile to make sure my clients are completely satisfied with my work. Call to schedule an initial consultation today.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Kontakt

Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Elvir Murtovič s.p.

070920429

Matična št.

61053510

Davčna številka

94399867