Bohinjska Bistrica

Športno društvo Bohinj

Predstavitev

– O nas –

V Športnem društvu Bohinj se ukvarjamo s športno rekreacijo otrok in odraslih . Izvajamo različne programe tako za šolske kot predšolske otroke. Vadba za odrasle temelji na zdravi vadbi , s poudarkom vadbe za zdravo hrbtenico. Izvajamo tabore za otroke v Termah Čatež . Plavalne tečaje, rolanje, smučanje.... Pri nas lahko najamete tudi počitniško hišico - brunarico v Termah Čatež.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 22:00
Torek 8:00 22:00
Sreda 8:00 22:00
Četrtek 8:00 22:00
Petek 8:00 22:00
Sobota 8:00 22:00
Nedelja 8:00 22:00

 • Ponudba društva

  – Informacije –

  VADBE ZA OTROKE ( PREDŠOLSKE IN ŠOLSKE ) Predšolski otroci : TELOVADČEK Na pester in igriv način bomo razvijali gibalne in funkcionalne sposobnosti, pridobivali elementarna gibalna znanja, samozavest in samostojnost. Šolski otroci : ABC ŠPORTA Otroci bodo pridobili široko paleto gibalnih izkušenj v različnih gibalnih okoliščinah in spoznali bogastvo in raznolikost gibanja z lastnim telesom. VADBE ZA ODRASLE Vadba bo temeljila na sproščujoči, a vendar učinkoviti vadbi, pri kateri z različnimi vajami in tehniko dihanja krepimo mišice trupa ( stabilizatorje ), izboljšujemo telesno držo, povečujemo gibljivost, telesno moč, ravnotežje in koordinacijo. PLAVALNI TEČAJI ROLANJE TABORI NAJEM BRUNARICE TERME ČATEŽ V našem društvu lahko najamete tudi brunarico v Termah Čatež, za 5 oseb.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040468376