Maribor

Tajska masaža

Predstavitev

– O nas –

Masažni salon Nana tajska masaža se nahaja v Mariboru. Nudimo vam tajske masaže, ki temeljijo na več kot 2500 letni tradiciji.
V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi tajskimi masažami: tradicionalna tajska masaža, tajska masaža z aromatičnimi olji, refleksologija - masaža stopal, delna tajska masaža - masaža hrbta, vratu in ramen. Naša maserka prihaja iz tajske, kjer je tajska masaža del vsakdana in se prenaša iz roda v rod, ima pridobljen certifikat o usposobljenosti.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 10:00 20:00
Torek 10:00 20:00
Sreda 10:00 20:00
Četrtek 10:00 20:00
Petek 10:00 20:00
Sobota 10:00 20:00
Nedelja - Zaprto

 • Ponudba masaž

  – Informacije –

  Tradicionalna tajska masaža je masaža po energetskih linijah telesa in izboljšuje splošno počutje ter blagodejno vpliva na zdravje. Tradicionalna tajska masaža deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje.
  Aroma tajska masaža je postopek, kjer s pomočjo aromatičnih olj in različnih tehnik tajske masaže dosežemo popolno sprostitev telesa in duha. Učinki eteričnih olj pri aroma masaži so številni. Na telo delujejo preko dihal in kože. Delujejo globoko v tkiva in pospešujejo njihovo obnovo. Aroma masaže vzpodbujajo cirkulacijo, pospešujejo razstrupljanje telesa, večajo tonus mišic in kože, ki postane voljna in gladka. Aroma tajska masaža je masaža celega telesa z aromatičnimi olji. Je nežnejša in je namenjena sprostitvi ter deluje antistresno.
  Refleksologija stopalje masaža stopal, pri kateri s prsti izvajamo fizični pritisk na točno določene točke na stopalih ter s tem sproščamo energijo in v telo vnašamo novo energijo. Tako stimuliramo sproščanje telesa.
  Masaža hrbta, vratu in ramen je delna tajska masaža, kjer masiramo izbrane dele telese, npr. vrat.
  Darilni boni so primerno darilo za rojstni dan, obletnice in druge različne priložnosti. Presenite svoje drage z izbranim darilnim bonom za pristno tradicionalno tajsko masažo ali tajsko masažo z aroma olji.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  031423486

  NANA Tajska masaža, Nuchana Petresev s.p.

  Banka: Nova kreditna banka Maribor

  TRR: SI56 0400 0027 6141 481

  Davčna številka: 93391129

  Matična številka: 8642427001