Šmarje pri Jelšah

Tempelj miru

Predstavitev

– O nas –

Vsakdo izmed nas ima znotraj sebe Tempelj, ki je zgrajen iz trdnih stebrov. Ko se rodimo smo čista svetloba, vemo kaj hočemo, kaj si želimo, ter imamo notranjo moč.

Z odraščanjem nam okolica in drugi ljudje začnejo rušiti naše trdne stebre z negativnimi prepričanji, vzorci, travmami in zasidrajo v nas strahove, jezo, žalost, krivdo... Pozabimo kdo smo, od kod prihajamo in kaj je naše življensko poslanstvo.

 

Z ljubeznijo, Alenka Macuh : Duhovna učiteljica in terapevtka

 

 

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Storitve

  – Informacije –

  Včasih ne vidiš izhoda v življenju, enostavno v poplavi informacij, ki ti jih ponuja zunanji svet, ne slišiš sebe in nikakor ne najdeš odgovorov na vprašanje, ki si si ga postavil/a že mnogokrat. Vedno znova se ti pojavljajo iste težke situacije, ki te vrtijo v začaranem krogu. Imaš občutek, da te nihče ne razume in ne sliši.... Tako zelo si želiš, da bi zaživel/a polno življenje in ne veš kateri bi bil tvoj prvi korak... Zato sem tukaj jaz in Angelska bitja, ki te brezpogojno ljubijo. V mirni terapevtski sobici ti prisluhnemo. V tej sobici boš začutil/a mir in varnost, saj je prostor energijsko prečiščen in zaščiten. Zate prižgem svečke in energijske angelske palčke, da še bolj začutiš angelsko podporo. Kot Duhovna ućiteljica in terapevtka ti znam prisluhniti in ti odgovoriti na vprašanje, ki je zate še ne vem kako nemogoč, saj skozi mene šepetajo tvoji angeli, duhovni vodniki.... Saj oni vedo kaj je v določenem trenutku prav zate, pa če tudi ti v danem trenutku misliš drugače..... Prav tako ti z mojimi znanji in izkušnjami pomagam pri zdravljenju fizičnega, čustvenega, mentalnega ali duhovnega telesa s Kristaloterapijami in Meditacijskimi terapijami. S svojimi znanji vas tudi peljem čez procese žalovanja do ozdravitve strtega srca, se povežem s pokojnikom ali pa pomagam pri prehodu ujete duše.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Toaleta
  Wi-Fi
  Mirno okolje

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040972322